IZNENAĐENJE! Milena Plavšić držala koncert, a onda među publikom ugledala NJEGA! Pevačica oduševljena: "Radostan susret!"
Foto: Damir Dervišagić

veoma se obradovala njegovom dolasku

IZNENAĐENJE! Milena Plavšić držala koncert, a onda među publikom ugledala NJEGA! Pevačica oduševljena: "Radostan susret!"

Stars -

Milena Plavšić održala je koncert u blizini Knina u Hrvatskoj, na kojem je među publikom bio i Marko Njegomir, sin Merime Njegomir.

Pevačica se veoma obradovala Markovom dolasku na njen nastup, pa je na Instagramu objavila selfi s njim.

Milena Plavšić
foto: Printscreen Instagram

- Divno gostovanje ma 27. poselu "Tromeđa" i radostan susret sa sinom moje drage i večno voljene Merime Njegomir - napisala je Plavšićeva.

Poznato je da su Milena i pokojna pevačice bile bliske i da je Plavšićevoj teško palo kad je Merima preminula.

- Merima mi mnogo nedostaje. Mi smo bile jako dobre, čule smo se do njenog poslednjeg dana. Desetak dana pred njenu smrt, pisala sam joj poruku, a ona mi je odgovorila da će sve biti u redu i da ćemo se videti... Nismo se više nikada videle. Šta da kažem, Merima je bila jedan sjajan čovek, izvrstan umetnik. Što se mene tiče, ja sam ispoštovala i sahranu i 40 dana, evo i danas sam tu. Kada god mogu doći ću, setim je se svaki dan. Ona je zaslužila da nas bude ovde mnogo više, mislim na naše kolege - rekla je Milena na dan kada je Merimi održan šestomesečni pomen.

Kurir.rs

Bonus video:

03:57

Milena Plavšić došla da oda počast Zoranu Kaleziću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track