"DOBIJAO SAM OD SVOJIH FANOVA MUŠKE TANGE!" Nemanja Nikolić otkrio koji poklon mu je ostao u srcu: Poklon je bio od te devojke
Nemanja Nikolić, Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"DOBIJAO SAM OD SVOJIH FANOVA MUŠKE TANGE!" Nemanja Nikolić otkrio koji poklon mu je ostao u srcu: Poklon je bio od te devojke

Stars -

Jedan od finalista prve sezone takmičenja Zvezde Granda, Nemanja Nikolić, ovog leta provodi odmor sa članovima svoje porodice u Crnoj Gori, tačnije u mestu Kumbor. Ipak, uspeo je da izdvoji malo vremena za druženje sa našom ekipom.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

"Ovde smo svake godine, ja i moja porodica. Uživamo u mirnom porodičnom mestu, vrhunskoj hrani i usluzi. Zaista sam pronašao svoje mesto na moru", rekao je Nikolić, naglašavajući svoju posebnu vezu sa Crnom Gorom.

Nemanja je objasnio kako je uspeo da opstane na muzičkoj sceni već 20 godina i održi srećan brak sa suprugom Slađanom. Nedavno je čuo da su on i njegov kum jedini koji su ostali u braku, dok se drugi razvode.

"Verovatno sam jednostavno imao sreće. Upoznao sam ženu koja je stub našeg braka. Iako često nisam tu zbog poslovnih obaveza, ona je uvek prisutna za našu decu, mene i sebe. U našem odnosu postoji mnogo kompromisa, podrške i razumevanja. Verujem da će naše porodično gnezdo trajati zauvek", istakao je pevač.

04:43

NEMANJA NIKOLIĆ INTERVJU

Njihova deca, Nikolina i Luka, takođe su talentovani. Nikolina se bavi odbojkom i glumom, dok Luka voli da repuje i bavi se muzikom. Nemanja je ponosan na njih i smatra da su dobro vaspitani.

Pevec je izrazio žaljenje zbog razvoda svog kolege Darka Filipovića nakon 12 godina braka. Istakao je da ne voli da neko pati i da živi loše, već želi da svi budu srećni i uspešni u svim sferama života.

Na pitanje da li ga devojke udvaraju tokom nastupa, Nemanja je odgovorio da je u mladosti to bilo češće, ali da se sada dešava sve ređe. Prisetio se jednog nastupa u Kragujevcu gde mu je jedna devojka poklonila zlatni lanac sa priveskom, koji i danas čuva kao dragocenu uspomenu. Takođe je dobijao različite poklone poput muških tangi, meda i igračaka.

Kada su u pitanju poslovni planovi za leto, Nemanja je otkrio da će biti radno. Nakon odmora, planira nastupe u Sloveniji, Šapcu, Novom Sadu i Beogradu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

00:48

MAŠAN U ZAGRLJAJU PEVAČA SLAVIO ROĐENJE ĆERKE! Goste zabavljali Steva Anđelković i Nemanja Nikolić, a saznalo se i IME naslednice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track