"NEPOKOLEBLJIVA KATARINA GRUJIĆ OTVORENO O NEDAVNIM DEŠAVANJIMA: Ponosna na ovu osobinu, a evo šta je odmah DEMANTOVALA
Katarina Grujić, Foto: Kurir tv

kurir televizija

"NEPOKOLEBLJIVA KATARINA GRUJIĆ OTVORENO O NEDAVNIM DEŠAVANJIMA: Ponosna na ovu osobinu, a evo šta je odmah DEMANTOVALA

Stars -

Katarinu Grujić, popularnu pevačicu, ekipa Kurir Televizije susrela je pred njen nastup u Budvi.

Katarina Grujić
foto: Kurir tv

U intervjuu, ona je otvoreno razgovarala o svojim nedavnim dešavanjima, porodici i iskrenosti.

Katarina je objasnila da je direktno sa krštenja došla na druženje sa publikom. Na krštenju svoje kume, koja je krstila svoju godinu dana staru ćerkicu, Katarina je bila prisutna i nema vremena za presvlačenje.

03:20

NEPOKOLEBLJIVA KATARINA GRUJIĆ: ISKRENOST, PORODICA I LETNJA ENERGIJA NA SCENI

Iako je primetila da haljina možda nije najprikladnija za klub, smatra da je svedena i lepa.

Pevačica je podelila da nastupa sa Markom, koji je njen kum, i da su zajedno prošli mnogo godina. Takođe je naglasila da je ovo bilo veoma emotivno iskustvo i da je morala da se pojavi na nastupu, iako su svi napustili veselje kako bi je podržali.

U vezi sa nedavnom raspravom o kupovini haljina, Katarina je istakla da nije problem da kupuje haljine po različitim cenama. Bez obzira na svoj uspeh, ona ostaje skromna i vaspitana osoba. Njoj je važno da bude normalna devojka i da ne pravi problem oko toga da li je haljina koju nosi vredna 10 evra ili 100 hiljada evra.

Katarina Grujić
foto: Kurir tv

Pevačica je takođe demantovala medijske naslove o problemima u braku i istakla da se ne oseća obaveznom da objašnjava privatne stvari.

Ona je osoba koja je ranije bila impulsivnija, ali sada razume važnost iskrenosti i nema potrebu da se opravdava drugima.

Katarina je posvećena majka i provodi svaki slobodan trenutak sa svojom mezimicom Katijom. Ona uživa u društvu svoje ćerke, roditelja, kao i u raznim aktivnostima kao što su bazen, plaža, šetnje uveče i odlasci u restorane.

Grujićka je istakla da je ovo lep period i da je prethodne godine već mesec dana provela na istom mestu.

Na kraju, Katarina je podelila svoje uverenje o iskrenosti.

Ona veruje da će ljudi shvatiti da je iskrenost najvažnija i da laži nemaju moralnu vrednost. Ponosi time što je uvek bila iskrena i što je tokom svoje karijere nailazila na probleme zbog toga, ali sada to više nije slučaj. Njen suprug i porodica je podržavaju u tome.

Katarina želi uspešnu letnju sezonu i namerava da ostane iskrena i svoja, jer to je ono što publika voli.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

00:11

Katarina Grujić i Andreana Čekić u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track