NATAŠA ŠAVIJA NAŠLA NOVOG DEČKA! Nakon kiše stigla duga, starleta priznala: Da mi je neko rekao, ne bih mu verovala...
Foto: Printscreen/Instagram

lepe vesti

NATAŠA ŠAVIJA NAŠLA NOVOG DEČKA! Nakon kiše stigla duga, starleta priznala: Da mi je neko rekao, ne bih mu verovala...

Stars -

Nataša Šavija na lajvu na svom Instagram profilu pokazala je kako izgleda nakon poslednje operacija koja je usledila zbog teških telesnih povreda koje je zadobila na jednoj svadbi.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Fanovi su joj postavljali razna pitanja, a neki od njih su se dotakli i Šavijinog ljubavnog života.

Naime, kako je otkrila starleta, ona trenutno ima dečka, iako joj na pamet nije palo da će ga naći u ovom teškom momentu.

- Da mi je neko rekao da ću u ovoj situaciji naći dečka ne bih mu verovala - iskrena je bila Nataša.

Nataša Šavija
foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Šavija je operisana prvi put nekoliko dana nakon incidenta, stanje joj se kasnije zakomplikovalo, a posledice su i dalje bile vidljive na njenom licu.

Stefan Karić, kojeg je Nataša Šavija prijavila za nanošenje teških telesnih povreda na jednoj svadbi, na svom Instagram profilu se sramno prao tako što je starletu optužio da konzumira nedozvoljene supstance.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva, ATAImages

- Inače poruka koja je obrisana je slika na kojoj se vidi kesica belog na stolu i na stolu novčanica, nakon čega poštena dama opet šalje istu sliku samo bez tog detalja na stolu. Toliko o tome ko se drogira - napisao je Stefan na Instagram storiju.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:17

Evo kako izgleda Nataša Šavija posle operacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja