ĐANI IZAŠAO IZ BOLNICE! Posle drame na nastupu, stanje mu je sada stabilno! Žena Slađa se ne odvaja od njega, mora da miruje
Foto: Nemanja Nikolić, Shuttterstock, Ilustracija

kućno lečenje

ĐANI IZAŠAO IZ BOLNICE! Posle drame na nastupu, stanje mu je sada stabilno! Žena Slađa se ne odvaja od njega, mora da miruje

Stars -

Radiša Trajković Đani izašao je iz bolnice i nalazi se na kućnom lečenju. Njegovo stanje je stabilno, on se mnogo bolje oseća, ali mora da miruje.

Radiša Trajković Đani
foto: Printskrin/Instagram

Pevač je je pre nekoliko dana završio u bolnici, nakon što mu je pozlilo na nastupu. On se, uprkos insistiranju lekara da to ne uradi, vratio na nastup, nakon čega je ponovo hospitalizovan, jer mu ni sutradan nije bilo dobro. Njegova supruga Slađana Trajković, koja se ne odvaja od njega, tada je ispričala šta se tačno desilo.

Đani, Đanijev sin, svadba, Radiša Trajković Đani
foto: Nemanja Nikolić

- Morao je da prekine nastup jer mu se slošilo odjednom dok je pevao. Samo je počeo da se žali na mučninu, posle je morao odmah da ode u bolnicu. Začudila sam se jer smo do skoro bili na odmoru i sve je bilo u redu. Inače on ima problema sa šećerom. Taj problem dugo traje. Samo mu se zavrtelo u glavi i požalio se na mučninu. Posle je dobio temperaturu, krenula je dijareja i sad čekamo da vidimo šta će biti. U bolnici je za sada, uradiće se sve neophodne analize, pa ćemo u dogovoru s lekarima znati za dalje kako i šta treba da radimo - poručila je tada Slađa.

Kurir/ Republika

Bonus video:

01:58

Prvi gost nove sezone emisije Sceniranje je kralj bakšiša Radiša Trajković Đani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track