"SAD JE DOSTA" Ana Ćurčić se javno obratila svojoj bivšoj kumi Kačavendi, RAT SE NASTAVLJA! (FOTO)
Foto: Petar Aleksić

NE ZAUSTAVLJAJU SE

"SAD JE DOSTA" Ana Ćurčić se javno obratila svojoj bivšoj kumi Kačavendi, RAT SE NASTAVLJA! (FOTO)

Stars -

Domaća javnost ne prestaje da bruji o narušenom odnosu drugoplasirane superfinalistkinje "Zadruge" Ane Ćurčić i njene dugogodišnje prijateljice, koja se u javnosti predstavljala kao njena kuma, Milene Kačavende.

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda
foto: Petar Aleksić, Antonio Ahel/ATAImages

Odmah po Aninom izlasku iz "Zadruge" njih dve su se udaljile i trudile da u javnosti ne govore transparentno o detaljima svoje svađe, međutim ubrzo je otpočet medijski rat koji i dalje traje. Prozivke su jedna drugoj upućivale gde god su stigle - na Instagramu, putem portala, pa čak i u TV emisijama, pogotovo u "Narod pita" na Pinku. Ana je u međuvremenu priznala da je bila šokirana kada je videla samo deo onoga što je u javnosti izjavljivala Milena, optužila je da je brojne stvari slagala i preuveličala, a takođe bacila je sumnju da je Kačavenda zloupotrebila fanove i proneverila novac koji su slali. Zbog toga ju je, između ostalog, otpratila sa Instagrama, a potom i blokirala.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen/YouTube

Sada, jedna nova izjava Kačavende bila je dovoljan okidač za to da Ana progovori. Naime, Ana je sa pratiocima na Instagramu podelila Mileninu izjavu iz jedne TV emisije, gde je zgranuto rekla da je Ana, svojevremeno, odbila da krivično goni Zvezdana Slavnića za verbalno uznemiravanje onda kada su ga za to prijavili pojedini gledaoci.

- Hm... Ja kažem ostaću drug, ali sad je dosta. Samo me gledaj - napisala je Ana, međutim tu se nije zaustavila.

Ana Ćurčić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja