SAŠA JOKSIMOVIĆ NE VARA NACIJU PRVI PUT! Prošle godine isto "raskidao" sa ženom, ovo su sve njegove KONTRADIKTORNE izjave o braku!
Foto: Kurir televizija

rani radovi

SAŠA JOKSIMOVIĆ NE VARA NACIJU PRVI PUT! Prošle godine isto "raskidao" sa ženom, ovo su sve njegove KONTRADIKTORNE izjave o braku!

Stars -

Glumac i voditelj Saša Joksimović, nedavno je na društvenim mrežama otkrio da se razvodi od supruge Nevene posle 22 godine braka. Brat pevača Željka Joksimovića je tada napisao da "Nevena i on više nisu zajedno", da bi par dana kasnije demantovao da se razvodi.

Saša Joksimović
foto: Marina Lopičić

"Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko Instagrama. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: Izvini se, inače sad stavljam na stori. Moj telefon se razbio i ta objava je visila dva sata bez preke potrebe", rekao je glumac Storiju, a na pitanje da li je taj potez bio ishitren i plod nesporazuma, on je kratko odgovorio "Da".

Saša Joksimović
foto: Kurir televizija

Ovo nije prvi put da su vesti o razvodu srpskog glumca zapalile domaću štampu. Prošle godine je, opet na njegovom Instagramu napisao "konačno slobodan", nakon čega je Kuriru rekao da "ne bi komentarisao svoj privatan život".

Ranije je, u intervjuu "Gloriji" otkrio i da je tokom braka sa suprugom, čak 13 meseci bio razdvojen od nje, jer su "raskinuli":

"Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi za nju neki rekli da je turbulentna".

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

00:53

RAZVEO SE SAŠA JOKSIMOVIĆ: Dosta je bilo! Nevena i ja više nismo zajedno... Jedna rečenica sve je ŠOKIRALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track