GASTOZ NAPADA KO KOBAC! Nenad u noćnom klubu spopao devojku, ona na sve načine pokušavala da pobegne od njega! PAPARACO
Foto: Stefan Jokić, Kurir

UPORAN

GASTOZ NAPADA KO KOBAC! Nenad u noćnom klubu spopao devojku, ona na sve načine pokušavala da pobegne od njega! PAPARACO

Stars -

Nenad Marinković Gastoz važi za poročnog momka, što on ne krije. Poznat je po tome što živi „lud" život i veliki je hedonista. Obožava provod, alkohol, ali i žene.

Paparaco Kurira našao se u noćnom klubu u srpskoj prestonici gde je bio i bivši pobednik "Parova" i uhvatio momenat kako poročni momak flertuje sa nepoznatom brinetom.

Nenad Marinković Gastoz, Gastoz, Gastozz
foto: Nemanja Nikolić

Gastoz je u klub došao sa prijateljima, smestio se u separe i krenuo da posmatra zgodne devojke koje su bile u njegovoj blizini. Kada se atmosfera zagrejala, i piće opustilo repera, on je prišao stolu pored njegovog i krenuo da intenzivno muva jednu od devojaka.

Nenad Marinković
foto: Kurir

Naš paparaco uhvatio je baš onaj momenat kada je Gastoz bio i suviše blizu ovoj devojci, koja nije bila mnogo zainteresovana za njega, što se može videti na slikama. Dok je on pokušavao na sve načine da je osvoji, ona je nezainteresovano gledala u drugom pravcu i pokušavala da se skloni.

Nenad Marinković
foto: Kurir

Njegovo spopadanje je trajalo više od 20 minuta, a onda se devojka pokupila i otišla. On se vratio u svoj separe i utehu zbog neuspelog flertovanja potražio u piću.

Podsetimo, Marinković je svojevremeno u jednoj emisiji šokirao priznanjem da koristi marihuanu i da bi konzumiranje iste preporučio svima:

- Najviše koristim alkohol, obožavam marihuanu i travu. To je prelepo i kad bi svi to pušili, bilo bi mnogo drugačije. Ovo što ja pričam, nema neku težinu - ispričao je Gastoz ranije u emisiji „Pretres".

Kurir.rs/ M.J.

Bonus video:

00:09

Gastoz pozvao prijatelje na slavu pa se olešio i zaspao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track