"VOLEO JE DA PECA I DA SE KARTA!" Čovek koji je poznavao Gagu Nikolića i Milenu Dravić, otkrio KAKO IM JE ŽIVOT IZGLEDAO
Foto: Petar Aleksić, Marina Lopičić, Kurir Televizija

KURIR TV

"VOLEO JE DA PECA I DA SE KARTA!" Čovek koji je poznavao Gagu Nikolića i Milenu Dravić, otkrio KAKO IM JE ŽIVOT IZGLEDAO

Stars -

Glumica Milena Dravić i glumac Dragan Nikolić ostali su zapamćeni u regionu po fantastičnim ulogama i kultnim scenama iz filmova i serija, ali i po ljubavi koja svakako važi za jednu od najvećih i najskladnijih sa ovih prostora.

Dragan Nikolić i Milena Dravić godinama su imali kuću u Crnoj Gori u Rosama, gde su provodili cela leta, a često su im u goste dolazili i drugi popularni glumci s kojima su se družili.

Dragan Nikolić, Milena Dravić
foto: Printscreen/Instagram

Mihajlo Kaluđerović je lično poznavao pokojnog Gagu i Milenu te se prisetio za Kurir televiziju kakvi su oni bili. Takoiđe otkriva da je kuća u kojoj su živeli Dragan i Milena prodata, kao i da je glumački par kupio deo nekretnine od njegovog oca pre mnogo godina. Drugi deo odmah do Dragana i Milene kupio je njihov kolega Dragan Gagi Jovanović, ali i on je svoj deo prodao.

- Kada sam bio mali Dragan je svaki dan bacao mrežu i bavio se ribolovom. Voleo je takođe mesto Rose i tamo da popije vino i pojede mediteransku hranu. Inače živeo je na drugom spratu ove kuće. Bio je dobar čovek baš. Njihov stan je kasnije prodan jednom Rusu - rekao je Kaluđerović.

03:16

VOLEO JE DA PECA I DA SE KARTA! Meštanin Rosa poznavao Gagu Nikolića i Milenu Dravić, a sada otkrio KAKO IM JE ŽIVOT IZGLEDAO

- Oni su u kući obično spremali doručak. Kasnije idu do restorana Avijatik. Dragan je voleo da se karta sa komšinicom Gagom Jovanović i pokojnim Božom Tomašević - istakao je Kaluđerović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja