ESTRADA BRUJALA DA ČISTI BAZENE, A ON PUN KAO BROD! Pobedio u Operaciji trijumf, pred venčanje ga zadesila TRAGEDIJA, evo gde živi
Foto: Printskrin

adnan babajić sreću našao u inostranstvu

ESTRADA BRUJALA DA ČISTI BAZENE, A ON PUN KAO BROD! Pobedio u Operaciji trijumf, pred venčanje ga zadesila TRAGEDIJA, evo gde živi

Stars -

Adnanu Babajiću, pobedniku "Operacije trijumf", svi su predviđali blistavu budućnost i veliku karijeru, stekao je veliku popularnost tokom učešća u muzičkom takmičenju, ali se on nakon pobede povukao iz javnosti i započeo nov život.

Adnan Babajić

Pevač iz Živinica u Bosni i Hercegovini proslavio se učešćem u tada najpopularnijem takmičenju, ali je Adnan godinama kasnije odlučio da muzičku karijeru ostavi po strani.

Adnan Babajić
foto: Facebook

Njega je velika tragedija zadesila samo dva dana pred venčanje sa izabranicom Lejlom, kada je njegova majka Ulfeta preminula.

- Lejla mi je u ovom teškom periodu velika podrška i da nije nje bilo, ne znam kako bih sve ovo preživeo i ostao normalan - pričao je tada pevač.

Adnan Babajić
foto: Facebook

Kasnije se Adnan oženio Lejlom, sa kojom ima sina Adina. Danas živi u Čikagu, gde je osnovao porodicu, a ako je suditi po fotografijama, par je veoma srećan i živi ni malo lošim životom. Poseduje nekretninu i vozni park.

Svojevremeno se pisalo da Adnan u inostranstvu radi kao čistač bazena, te da tako zarađuje i hrani porodicu, ali istina je ipak drugačija. Na iznenađenje mnogih, Adnan je pokrenuo i svoju liniju kozmetičkih proizvoda, a i vratio se pevanju i nastupe reklamira na svom Instagram profilu.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

02:07

Ana Bebić: Ja bih sve polupala da mi neko dira dete

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track