VAŽE ZA "KRALJICE DEKOLTEA"! Ove pevačice ostavljaju sve bez DAHA svojim atributima i golišavim fotkama a ona je vlasnica OSMICA
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Sezona bikinija uveliko počela

VAŽE ZA "KRALJICE DEKOLTEA"! Ove pevačice ostavljaju sve bez DAHA svojim atributima i golišavim fotkama a ona je vlasnica OSMICA

Stars -

Sezona bikinija uveliko je počela, a ovog leta teško je odlučiti koja zvezda će poneti zavidnu titulu ''kraljice dekoltea''.

Naše poznate dame svakodnevno objavljuju slike sa egzotinih destinacija, a njihovi atributi, skreću pažnju mnogih, te je njihova lepota neretko pada u drugi plan, pored zanosnih oblina koje ih krase.

Dara Bubamara jedna je od najekstravagantnijih ličnosti s naše estradne scene, a njena figura, zanosne obline i bujno poprsje, nešto su na čemu i mlađe devojke mogu da pozavide. Dara se ne lici da pozira u minijaturnom bikiniju jer je svesna svog izgleda, a njenim fanovima se to jako dopada. Inače, nedavno se podvrgla novoj operaciji grudi i ugradila osmice.

Sandra Afrika
foto: Printskrin/Instagram

Pozadina Sandre Afrike nešto je o čemu se godinama govori, ali nedavno je pevačica odlučila da ode korak dalje, te se oslučila za korekciju grudi, kako bi svoj izgled dovela do perfekcije. Pevačica je odlučila da svojim vrelim fotografijama pokaže fanovima kako izgleda u bikiniju, a jedni od komentara su da izgleda nikad bolje.

Indi Aradinović
foto: Printscreen Amidži šou

Indi Aradinović usela je da pobedi problem s viškom kilograma, usled čega je dolazilo do raznih kompplikacija, koje su pevačicu mogle da koštaju života, ali je Aradinoivćeva upela da iz svega izađe kao pobednica. Ona se trudi da održi svoju vitku figuru i savršeni izgled, a nakon što je objavila sliku u kupaćem kostimu, mnogi su primetili pevačica izgleda bolje neko ikad.

Goca Sekulić poznata je po svojim dugim nogama, ali i zanosnim oblinama, koje godinama mame muške uzdahe. Pevačica je pokazala kako izgleda na plaži, a sam prizot pokupio je brojne komentare njenih fanova, te su samo pristizali komentari pohvele.

Kurir.rs

Bonus video:

01:03

Majke i snajke finale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track