"OKO MENE SVE MUŠKE AJKULE" Branka Blek Rouz u moru POTPUNO GOLA, a zbog jednog se plaši da će je IZBACITI sa plaže (FOTO 18+)
Foto: Petar Aleksić

paparaco

"OKO MENE SVE MUŠKE AJKULE" Branka Blek Rouz u moru POTPUNO GOLA, a zbog jednog se plaši da će je IZBACITI sa plaže (FOTO 18+)

Stars -

Branka Milijančević, poznatija pod pseudonimom Branka Blek Rouz, tvrdi da je ona jedina prava kupačica, a ne Seka Sablić, odnosno Kristina iz filma "Maratonci trče počasni krug".

Branka Blek Rouz
foto: Petar Aleksić

Striptizetu smo sreli u Budvi kad je krenula na plažu. Zbog toga što voli da se kupa kao od majke rođena, Branka svoju dušu i telo okrepi na primorju, i to u mestu gde nema turista, a koje je predviđeno samo za nudizam. Bila je obučena u sportsku kombinaciju, ali je pre ulaska u vodu skinula sve sa sebe bez problema iako kamera snima, a fotograf slika.

04:42

OKO MENE SVE MUŠKE AJKULE Branka Blek Rouz u moru POTPUNO GOLA, a zbog jednog se plaši da će je IZBACITI sa plaže

- Plivaj, plivaj, tako, tako, tako, kupačice moja, maši nogicama - rekla je Branka kroz osmeh čim je ušla u vodu. Njoj nije smetalo što je naš kamerman snima dok se gola prevrće u Jadranu.

1 / 11 Foto: Petar Aleksić

- Kako da mi smeta, pa ja uživam. Prava sam Kristina, majke mi. Kaže pesma "Budi moje lađe kapetan", a ja jadna nikako da nađem kapetana. Sve neke ajkule u muškom liku - žali se ona.

Bez problema je raširila noge, dodirivala grudi. Kamerman joj je udelio kompliment da je kao morska sirena.

- Jaooo, hvala, ovo nema nigde. Znate da je ova plaža za ljubitelje nudizma. Sad kad budu videli da sam se snimala i slikala javno, izbaciće me iz nudizma. Znate, nudisti vole mir i prirodu. Tako i ja. Ništa lepše od golog tela - zaključila je Branka.

Kurir.rs

Bonus video:

05:36

BRANKA BLEK ROUZ UŠLA U SUKOB SA VODITELJIMA OKO SKANDALA U LESKOVCU: Karleuša je tamo pevala gola, a ova devojka je bila obučena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja