I SRBI IMAJU SVOG BRED PITA! Đole Đogani ušao u trku slavnim glumcem, denser (63) ima telo kao ZMAJ: Zbog ove slike gore mreže
Foto: Damir Dervišagić, EPA Neil Hall

Tviter bruji o NJEGOVIM ISKLESANIM TRBUŠNJACIMA

I SRBI IMAJU SVOG BRED PITA! Đole Đogani ušao u trku slavnim glumcem, denser (63) ima telo kao ZMAJ: Zbog ove slike gore mreže

Stars -

Holivudski glumac Bred Pit, koji je opravdano svojim izgledom ukrao šou na Vimbldonu, poslednjih dana je glavna tema u svim medijima i na društvenim mrežama zbog svog mladolikog izgleda u 59. godini.

U jeku rasprave oko izgleda holivuskog glumca, da li je radio estetske operacije i koje, pevačica Vesna Đogani je podelila fotografiju svog supruga, Đole Đogani sa plaže i zapalila mreže.

Vesna Đogani
foto: Printscreen Instagram

- Bred Pit sa skoro 60 godina izgleda brutalno dobro nešto kao Đole Đogani kod nas - piše u objavi jednog korisnika Tvitera, a mnogi komentarišu da i mi imamo našeg "Bred Pita" i to bez plastičnih operacija.

Bred Pit, Vimbldon
foto: Screenshot

Inače, denseri sa dvoje dece odmaraju u elitnom budvanskom hotelu, gde su tradicionalno već godinama unazad, pa koriste sve beneficiji ovog kompleksa.

Vesna i Đole Đogani sa sinom Andrianom i ćerkom Laurom, smestili su u se u luksuznom budvanskom hotelu gde su stalni posetioci, te nisu žalili novac kako bi uživali i svojim naslednicima napravili ugođaj za pamćenje.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track