ZBOG OVOGA SU RASKINULI TARA I DANILO?! Simovljeva dodatno podgrejala glasine o PREKIDU VEZE: Mir, mentalno zdravlje...
Foto: Nemanja Nikolić, printscreen, Shutterstock

prvo oglašavanje

ZBOG OVOGA SU RASKINULI TARA I DANILO?! Simovljeva dodatno podgrejala glasine o PREKIDU VEZE: Mir, mentalno zdravlje...

Stars -

Tara Simov nedavno se ostvarila u ulozi majke, nakon čega je izašla iz porodilišta i sa svojim izabranikom Danilom Raičević otpočela zajednički život, ali po svemu sudeći ljubavna idila je kratko potrajala.

Naime u njihovom domu došlo je do nesuglasica, nakon čega su se otpratili sa društvenih mreža, a potom je Danilo napravio još veći šok potez i objavio stori, za koji su mnogi protumačili da se odnosi upravo na Simovljevu.

Tara Simov, Danilo Raičević
foto: Printscreen/dallyraich/instagram

Na društvenim mrežama se odmah povela polemika da su njih dvoje raskinuli, a Tarino novo oglašavanje dodatno je podgrejalo ove sumnje.

Tara je okačila citat na engleskom, koji između redova jasno potvrđuje da je došlo do prekida.

Tara Simov
foto: Printscreen Instagram

- Ovan te nikada neće ostaviti zbog nekog drugog. Oni ostavljaju samo zbog svog mira, mentalnog zdravlja ili kada više ne mogu da ti veruju - napisala je Tara na engleskom jeziku, a potom je podelila objavu jedne korisnice ove mreže:

Tara Simov
foto: Printscreen Instagram

- Peva Aco Pejović: "Ide život, idu godine, svako nekog željan ostane". Žiovite, živite tako da ludo volite i budete voljeni, jer, nikada se ne zna kad je poslednji dan nekoga da vidite. Jer, život - glasi ova objava.

Inače, mnogima je čudno da je do kraha Tarine i Danilo ljubavi došlo na dan crkvenog venčanja njenog bivšeg dečka, repera Nenada Aleksića Ša.

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

Evo kako je Tara Simov spremila sobu za sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track