PRVO OGLAŠAVANJE TARE SIMOV NAKON NAVODA DA JE RASKINULA SA OCEM SVOG DETETA: Da pravim rijaliti neću, neka radi to...
Foto: Nemanja Nikolić, printscreen, Shutterstock

šok

PRVO OGLAŠAVANJE TARE SIMOV NAKON NAVODA DA JE RASKINULA SA OCEM SVOG DETETA: Da pravim rijaliti neću, neka radi to...

Stars -

Tara Simov nedavno se ostvarila u ulozi majke, nakon čega je izašla iz porodilišta i sa svojim izabranikom Danilom Raičević otpočela zajednički život.

Tara Simov
foto: Ata Images

Međutim, u njihovom domu došlo je do nesuglasica, nakon čega su se otpratili sa društvenih mreža, a potom je Daniel napravio još veći šok potez.

Naime, na Instagram profilu Daniel je objavio pesmu od Breskvica ,,Srećan put", te je napisao na engleskom jeziku ,,Ćao" i stavio emotikon klovna, a nedavno su svi pričali o njenoj svekrvi. Na društvenim mrežama se odmah povela polemika da su njih dvoje raskinuli, ali do objavljivanja ove vesti ni jedno, ni drugo se nisu oglasili.

Nakon nagađanja o raskidu, oglasila se Tara Simov i na svom storiju poslala snažnu poruku.

Tara Simov
foto: Printscreen

- Ja od odnosa gde postoji moje dete koga volim kao Boga i nazad i tako beskonačno, rijaliti je*eni praviti neću. Ko je nezreo i ko je nemaran neka radi to. Svako ko mi pošalje poruku na ovu temu biće blokiran - napisala je Simova, a onda je usledila još jedna objava.

Tara Simov
foto: Printscreen

- Nije bitno ko komentariše, to su sve neki anonimusi bez zuba. Bitno je ko je to doprineo majci svog deteta. Ovde stavljam tačku - dodala je Tara.

Da li je ovo indirektna potvrda da je njen partner nemaran i da je svojom objavom doprineo da njihova situacija izgleda kao rijatiti, ostaje nam da saznamo.

Tara Simov
foto: Ata Images

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

Evo kako je Tara Simov spremila sobu za sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track