"ČESTO TOKOM SARADNJE UPLIVA I PRIVATNO" Sara Jo kod Ivana Gajića o preplitanju ljubavi i profesije: To nije nešto što smeta poslu
Sara Jo kod Ivana Gajića, Foto: Kurir Televizija

kurir televizija

"ČESTO TOKOM SARADNJE UPLIVA I PRIVATNO" Sara Jo kod Ivana Gajića o preplitanju ljubavi i profesije: To nije nešto što smeta poslu

Stars -

U današnjoj emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića gostovala je Sara Jo, poznata pevačica, u ekskluzivnom intervjuu za Kurir televiziju.

Sara Jo
foto: Kurir tv

Najavila je da posle mnogo vremena konačno može da se pohvali izdatim albumom i pesmom "U glavi", čiji su deo zajedno odslušali u studiju Kurir televizije.

Sara Jo
foto: Kurir tv

Snimanje ove pesme je, kako kaže trajalo jako dugo i naglasila je da je najveću pomoć imala od dve najbolje drugarice i partnera.

Koreografiju za ovaj spot radio je njen partner Žiga Sotlar.

- Većina plesača u spotu su iz Slovenije, a deo iz Hrvatske. Koreografiju za spot je radio moj partner Žiga Sotlar. Iako, tokom saradnje upliva privatno, nikada ne zasmeta za saradnju, više je to vid podrške i kao emotivni partner, iako smo prvenstveno bili saradnici. Zatim, kao prijatelji, pa onda kao partneri - kroz smeh je rekla Sara Jo.

Podelila je očekivanja vezana za prošlogodišnju Beoviziju i pesmu "Muškarčina".

- Ljudi obično misle da mi je žao što nisam otišla u Italiju i naravno da mi je žao, ali taj projekat mi je doneo mnogo više nego što sam očekivala. Što se mene tiče to je iskustvo deset plus - rekla je Sara.

03:04

SARA JO

Priznala je da odradi nastup i ne vraća se gledanju, jer obično vidi sve što "ne valja".

- Ponosna sam stvarno, prosto kada je ovakvo neko takmičenje, stalno balansiraš između želje, produkcije i vremena. Jako sam samokritična, uprkos svim pozitivnim komentarima, džaba ako se meni ne sviđa nešto i ako ja nisam zadovoljna sa svim. Najčešće je da izavođači pamte samo ono što ne valja, a treba povremeno da odaš sebi priznanje, a ne samo da kritikuješ... - otkrila je Jo.

Ovog leta krenuće sa nastupima.

- Loše sam se organizovala, desila se promocija albuma i morala sam da idem na više putovanja i odložila sam nastupe, a sada kreću festivali. Sutra je "Foam fest" u Rumi, fest na Cetinju, zatim u Regionu, u Sarajevu u avgustu... - ispričala je Sara Jo.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

00:09

Sara Jo incident u bazenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track