STRANI SAJT RASKRINKAO DOMAĆE ESTRADNE MILIONERE! Procurila lista imovina pevača, prvo mesto će vas oduvati!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Dragana Udovičić, Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

NAJBOGATIJI

STRANI SAJT RASKRINKAO DOMAĆE ESTRADNE MILIONERE! Procurila lista imovina pevača, prvo mesto će vas oduvati!

Stars -

Portal Celebrity net worth (skraćeno CNW) objavio je novu, ažuriranu listu najbogatijih ljudi u svetu zabave, a među njima ima i dosta ličnosti sa prostora Balkana.

Dragana Mirković
foto: Printscreen/Premijera

Prvi na listi su Dino Merlin i Dragana Mirković. Ovaj sajt novodi da su imovina bosanskohercegovačkog muzičara i folk pevačice procenjene na po 100 miliona dolara.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Nova

Sledi ih Svetlana Ceca Ražnatović, čija je zarada oko 80 miliona dolara.

Treća na listi sa duplo manjom zaradom je Jelena Karleuša. Dakle, Celebrity net worth procenjuje da je JK u karijeri zaradila 40 miliona.

Neda Ukraden
foto: Kurir televizija

Potom ide Lepa Brena sa 25 miliona, a peto mesto dele Zdravko Čolić, Goran Bregović i pokojni Šaban Šaulić sa 20 miliona dolara imovine.

Severina
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Severina i Neda Ukraden od pevanja su zaradile oko pet miliona, procenjuje pomenuti portal, dok ostale zvezde poput Nataše Bekvalac i Nine Badrić imaju procenjenu imovinu ispod tri miliona.

Nataša bekvalac
foto: Kurir

U odeljku informacija o sajtu, CNW navodi da koriste proverene informacije sakupljene iz nekoliko izvora. - Naši podaci su ukorenjeni u finansijskoj analizi, istraživanju tržišta i unutrašnjim izvorima koje smo pažljivo razvili tokom poslednje decenije da bismo održali tačnost i širinu znanja. U najmanju ruku, svaka procena neto vrednosti na Celebrity net worth uzima u obzir poznate plate, imovinu u vlasništvu, evidenciju o razvodima, autorske naknade.

Naše procene uključuju vlasničku formulu koja uklanja procenjene poreze, menadžerske i naknade agenata, kao i troškove životnog stila. Rezultati su provereni i potvrđeni od strane tima urednika i insajdera iz industrije zabave. Marljivo radimo na tome da naši podaci budu najtačniji i najaktuelniji kada je reč o finansijama slavnih - navodi se između ostalog.

Kurir. rs

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track