SLOBINA JELENA ŠOKIRALA TELOM NA PLAŽI! Posle 5 meseci od porođaja grmi u Crnoj Gori! MAMA "PUCA"! (FOTO)
Foto: Kurir, Nemanja Nikolić

paparaco

SLOBINA JELENA ŠOKIRALA TELOM NA PLAŽI! Posle 5 meseci od porođaja grmi u Crnoj Gori! MAMA "PUCA"! (FOTO)

Stars -

Jelena Radanović, supruga pevača Slobodana Radanovića, porodično letuje u Crnoj Gori. Ona je odsela u luks hotelu, a paparaco Kurira ju je uslikao kada je s naslednicima bila na plaži.

Jelena Radanović
foto: Kurir

Nije ni čudo što pevačeva lepša polovina izgleda tip-top pet meseci posle porođaja kad non-stop juri za decom.

Oni su se igrali u vodi, skakali, prevrtali se, plivali, čak su i pevali. Za to vreme Sloba ih je obišao, ali se, po svemu sudeći, odmarao u sobi jer je imao ugovorene nastupe. Žena ga je ispratila, a onda je nastavila da uživa sa sinovima u letnjoj čaroliji. U prilog tome svedoče i fotografije koje je napravio naš paparaco. Pevačeva nežnija polovina ne skida osmeh s lica i uživa na odmoru.

Jelena Radanović
foto: Kurir

Podsetimo, Jelena i Sloba počeli su da se zabavljaju u februaru 2019. Kad su se upoznali, ona je još uvek bila u braku s jednim biznismenom, ali je njihova zajednica već bila na klimavim nogama. Iz prvog braka Jelena ima dvoje dece, dok je sa Slobom dobila sina u februaru ove godine. Zanimljivo je da su njih dvoje nekoliko meseci krili da su zajedno, čak i kad su mediji saznali za to.

1 / 8 Foto: Kurir

- Nas dvoje nismo u vezi. Istina je da smo bliski, da se družimo, ali se ne zabavljamo. Ona mi je pomogla kada mi je u životu bilo teško, a i ja sam tu za nju za sve što joj treba. Mislim da je ona jedna prelepa i izuzetna osoba. Na kraju, da krijem da sam s Jelenom, ne bih se sigurno pojavljivao s njom na javnim mestima - kazao je Sloba u novembru 2019. kada su ga pitali da li mu je Jelena devojka.

Kurir.rs

Bonus video:

03:35

SLOBA RADANOVI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track