BRENIN SIN SE STESAO ZA MEDALJU! Imao 163 kg, a sad frajer i po! Viktor doveo društvo na maminu i tatinu JAHTU, ne silazi s nje
Foto: Printscreen/Instagram, Nenad Kostić

BRENIN SIN SE STESAO ZA MEDALJU! Imao 163 kg, a sad frajer i po! Viktor doveo društvo na maminu i tatinu JAHTU, ne silazi s nje

Stars -

Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića ne silazi s njihove jahte. On već izvesno vreme s društvom plovi Jadranom i kopno mu uopšte ne nedostaje.

Viktor Živojinovaić
foto: Printscreen/Instagram

Viktor je postavio fotografije na Instagram stori, na prvoj se vidi kako je zavaljen u lezi beg, pored njega je prijatelj, a ono što svima prvo upada u oči je to da se on još više stesao. Najmlađi Živojinović više uopšte ne liči na onog momka od pre nekoliko godina koji je šetao sa stomakom i podbratkom. Tom izgledu može da zahvali i ishrani, a na Instagramu je pokazao da su na njegovom meniju morski plodovi i salata.

Viktor Živojinovaić
foto: Printscreen/Instagram

Brena je jednom prilikom pričala o njegovom problemu sa kilažom.

- Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga! Bilo mi je toliko teško da sam plakala - priznala je tada pevačica i dodala:

- Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes - rekla je Brena, ističući da je bilo izuzetno teško motivisati sina.

- Nije postajao nikakav nutricionista koji je mogao da utiče na njega, ali je između njega i oca postojao muški dogovor, koji su poštovali. Viktor je šampion naše porodice zbog gubitka kilograma - rekla je pevačica.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

08:17

Lepa Brena i Senidah pomerile granice i priredile veče za pamćenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track