SARA JO ZA KURIR TV OTKRILA KOJA PESMA JE NAJVIŠE "POGODI" U KAFANI: Ovo posebno volim! Danas se ta emocija teško nalazi (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija, Aleksandar Jovanović Cile

kurir tv

SARA JO ZA KURIR TV OTKRILA KOJA PESMA JE NAJVIŠE "POGODI" U KAFANI: Ovo posebno volim! Danas se ta emocija teško nalazi (VIDEO)

Stars -

U današnjoj emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića gostovala je Sara Jo, poznata pevačica, u ekskluzivnom intervjuu za Kurir televiziju.

Ivan Gajić
foto: Kurir tv

Nakon sveobuhvatnog razgovora o životu i karijeri, dotakli su se minulih godina i aktuelnih tema u Kuriru.

Osvrnuli su se na smrt Predraga Cuneta Gojkovića, a Sara Jo, uz nostalgičan ton komentariše:

- I dan danas tekstovi starijih narodnih pesama su primer i mislim da treba da uđu u lektiru i da budu jedne od glavnih refernci. Milsim da oni imaju posebnu emociju koja se danas teško nalazi - kazala je Sara.

Sara Jo
foto: Kurir tv

Na pitanje Ivana Gajića da li ima neku omiljenu narodnu pesmu koja je "gađa u kafani", Sara ističe pesmu "Kralj ponoći" kao prvu.

- Zavisi od prilike, ali na primer "Kralj ponoći" volim, kada se čuje srce i duša to volim da čujem kada neko stvara. Sve su to legende ozbiljne - rekla je Sara Jo.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track