NADA TOPČAGIĆ DOŽIVELA SLOM ŽIVACA! Desila se šteta od 10.000 EVRA, vidno je uznemirena, "SVE JE IŠČUPANO I UNIŠTENO"
Nada Topčagić, Foto: Printscreen, Glamur

PROBLEM

NADA TOPČAGIĆ DOŽIVELA SLOM ŽIVACA! Desila se šteta od 10.000 EVRA, vidno je uznemirena, "SVE JE IŠČUPANO I UNIŠTENO"

Stars -

Nada Topčagić hvata se za glavu zbog štete koja joj je načinjena posle jakog nevremena koje je zahvatilo Srbiju. Pevačica ne želi da priča o ciframa, ali sumnja da joj je načinjena šteta od preko 10.000 evra.

- Pakao, samo neki problemi. Zvale su me komšije da mi kažu da mi je kapija na vikendici u Banovcima odletela i da je svo voće iščupano i uništeno, stolice su polomljene jer su letele na sve strane. U Beogradu mi je cela terasa uništena, nemam nijednu žardinjeru čitavu, ni lavor ni kantu. Načinjena mi je velika materijalna šteta. Zlatko već računa koliko će da nas izađe nova kapija. Ma ne smem ni da razmišljam o ciframa u ovo ludo vreme skupoće. Srećom imam nastupa ovo leto, pa ću moći da poplaćam sve. Kako su mi komšije prenele njima je mnogo veća šteta, pa ja ni ne smem toliko da kukam - rekla je poprilično uznemireno pevačica koja se najviše uplašila za svoju vikendicu na Tari.

Nada Topčagić
foto: Kurir tv

- Srećom nevreme nije zadesilo Taru, kako su mi rekli sa kućom mi je sve u redu, inače sam najviše strahovala da mi krov nije odleteo, jer bi to koštalo ko zna koliko - rekla je Nada.

Inače, pevačici je pre tri godine bila uništena porodična kuća u Kaluđerovini kod Tivta. Pevačica i njen muž Zlatko Đorđević prvo su pomislili da su opljačkani, ali vrlo brzo su shvatili da je u pitanju bila vrsta glodara, puhovi. Oni su u Nadinu kuću ušli kroz poluotvorene prozore i sve uništili.

Nada Topčagić
foto: Printscreen/Novo Jutro

- Vi ne možete da zamislite šta su oni uradili od moje kuće. Pojeli su nameštaj, sve što je bilo unutra. Čak su i flašu dopola pojeli. Kad me šlog nije strefio tad, mislim da nikad neće. Puhovi su probili komarnik i ušli unutra. Našli smo dva puha u WC šolji, ušli su tu da bi pili vodu, a nekoliko malih puhova je bilo u sudoperi u kuhinji. Ma strašno šta su napravili. Nameštaj smo pobacali, okrečili smo zidove i dezinfikovali svaki ćošak - objasnila je pevačica.

(Kurir / Informer)

Bonus video:

03:36

Nada Topčagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track