KOLIKO JE PEVAČICAMA POTREBNO DA SE SREDE ZA NASTUP? Seka Aleksić sve do detalja otkrila: Ne štedim se u životu! (VIDEO)
Foto: Marko Suvić

kurir tv

KOLIKO JE PEVAČICAMA POTREBNO DA SE SREDE ZA NASTUP? Seka Aleksić sve do detalja otkrila: Ne štedim se u životu! (VIDEO)

Stars -

Na crnogorskom primorju je i Seka Aleksić, ali potpuno poslovno, pa je i promukla.

- Malo sam promukla, imala sama naporan period iza sebe, a očekuje me i ispred mene. Samim tim sam u fazonu da spavam, a naveče da radim. Energija ne manjka, i kada sam bolesna kod mene je energija u fulu, ne umem da je štedim. Generalno se u životu ne štedim.

Njeni nastupi su nezaboravni, a energiju i atmosferu samo prepričavaju.

02:50

KOLIKO JE PEVAČICAMA POTREBNO DA SE SREDE ZA NASTUP? Seka Aleksić sve do detalja otkrila: Ne štedim se u životu!

Potom je pevačica otkrila koliko joj je vremena potrebno da se sredi od glave do pete.

- Iskreno, Stanislav i ja unapred pripremimo stajlinge, po nekoliko dana unapred sve pripremimo, pa mi je pred nastup potrebno svega deset minuta. Nikada ne idemo na nastup, a da nemamo stajling unapred. On je veliki profesionalac, to volim i poštujem, zato je toliko evidentna razlika u stajlingu i izgledu kod mene u poslednjih godinu dana - rekla je pevačica, pa nastavila:

- To iza kulisa izgleda presmešno. Stanislav često dođe kod mene kući, a u njoj je stalno haos, tu su deca, pa neki njihovi drugari iz komšiluka, dadilje, dosta nas je. Stanislav i ja uđemo u garderober i nikada ne možemo na miru da isprobavamo kombinacije, decu stalno zanima šta im to mama radi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track