"ČESTITKE NOVOPEČENOM PARU" Poznati pevač i učesnik "Zadruge" našao sreću života: Pogledajte kako je proteklo slavlje
Nenad Aleksić Ša, Foto: Kurir tv

kurir tv

"ČESTITKE NOVOPEČENOM PARU" Poznati pevač i učesnik "Zadruge" našao sreću života: Pogledajte kako je proteklo slavlje

Stars -

Poznati pevač i bivši učesnik rijaliti šoua "Zadruga", Nenad Aleksić Ša, razmenio je zavete sa svojom dugogodišnjom izabranicom Vanjom u romantičnoj ceremoniji koja je održana u Kraljevu. Mladenci su okupili svoje najbliže, ali i mnoge poznate ličnosti iz sveta estrade, kako bi proslavili svoju ljubav na spektakularnoj svadbi koja će se dugo pamtiti.

Nenad Aleksić Sha
foto: Kurir tv

Velika svadbena proslava okupila je porodicu, prijatelje, kolege i nekadašnje zadrugare, a među gostima se posebno isticala Jovana Tomić Matora, koja je stigla sa svojom suprugom Anitom Stanojlović. Par je bio vidno srećan i blistao od ljubavi, a atmosfera na svadbenom veselju bila je zarazna.

Prvi ples mladenaca protekao je u bajkovitom okruženju uz zvuke pesme "Zauvek", koju je izveo talentovani pevač Željko Vasić. Svi prisutni su s oduševljenjem posmatrali ovaj trenutak, dok su Nenad i Vanja nežno plesali i razmenjivali pogleda ispunjene ljubavlju.

Fotografije i snimci sa svadbe koje su osvanule u javnosti svedoče o sreći novopečenog bračnog para. Njihovi osmesi nisu napuštali lica tokom čitavog događaja, a njihova ljubav očigledno je bila neizmerna.

Svadbena sala bila je ukrašena do najsitnijih detalja, a zvanice su se okupile oko mladenaca kako bi uveličale ovu svečanost. Na svečanoj torti, koja se prostirala na tri sprata, stajali su zaljubljeni Nenad i Vanja, a uzbuđenje i radost gostiju bilo je zarazno.

01:25

NENAD ALEKSIĆ SHA

Nakon što je torta bila isečena, usledio je pravi vatromet energije i dobre zabave. Trubači su uveličali proslavu, a svadbena euforija se nastavila do kasnih sati.

Podsećamo, Nenad Aleksić Ša stekao je medijsku pažnju tokom svog boravka u rijaliti programu "Zadruga", gde je bio deo turbulentne veze sa Tarom Simov. Nakon što je njihova veza doživela krah, Ša je odlučio da nastavi svoj život sa dugogodišnjom verenicom Ivanom, sa kojom je bio u bračnoj zajednici nekoliko godina. Ipak, ljubav prema Vanji je prevagnula, te su sada zajedno započeli novo poglavlje svog života.

Čestitamo novopečenom bračnom paru na njihovoj svadbi i želimo im sreću, ljubav i radost u daljem zajedničkom životu. Neka ova ljubavna priča traje zauvek!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

00:23

Nenad Aleksić Sha se bahati autoputem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track