IVANA URAGANKA POKRALA KARLEUŠU! JK je to uradila pre TRI godine, a Nikolićeva sad uzela ono što je NJENO! Komentari PRŠTE!
Foto: Printscreen

ima li sličnosti?

IVANA URAGANKA POKRALA KARLEUŠU! JK je to uradila pre TRI godine, a Nikolićeva sad uzela ono što je NJENO! Komentari PRŠTE!

Stars -

Ivana Boom Nikolić otkako je napustila grupu "Hurricane" konstantno radi na svojoj solo karijeri. Ivana je brzo nakon razlaza pomenute grupe krenula da osvaja srca publike svojim novim projektima i solo pesmama.

Međutim opšte je poznato da ova vatrena plavuša obožava svoju stariju koleginicu Jelenu Karleušu, pa je često zbog izgleda ljudi upoređuju sa njom što bivšoj Uraganki i te kako prija.

Ivana je sada objavila novu pesmu i spot, a nama je za oko zapala neverovatna sličnost sa jednim od Jeleninih videa koje je snimila za svoj Instagram profil u saradnji sa Dejanom Milićevićem pre nekoliko godina.

1 / 3 Foto: Printscreen

Video je snimljen na jednom poznatom mestu u Srbiji gde sve izgleda kao da je pustinja, ima dugu kovrdžavu kosu, malo čudniju šminku i komade garderobe koji jedva prekrivaju intimne delove tela.

1 / 3 Foto: Printscreen

Nikolićevoj se izgleda taj Karleušin projekat dopao pa je sada u potrazi za novim kadrovima za svoj spot iskoristila video koji je na profilu Jelene Karleuše još od pre nekoliko godina.

Veoma sličan stajling, ista frizura, isti način šminkanja, i zavodljive poze su definitivno nešto što je očigledno.

Kurir.rs/ M. J.

Bonus video:

00:37

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track