ŠUTNULA ZOLU I UDAJE SE ZA OPASNOG MOMKA! Slađa donela nove životne odluke "Teško je odoleti lošem muškarcu koji je dobar čovek"
Foto: Printscreen/Zadruga

OPA

ŠUTNULA ZOLU I UDAJE SE ZA OPASNOG MOMKA! Slađa donela nove životne odluke "Teško je odoleti lošem muškarcu koji je dobar čovek"

Stars -

Slađa Lazić, koja je javnosti poznata po ljubavnoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, već je u novoj vezi, a kako kaže, uskoro planira i svadbu.

Slađa Lazić
foto: Pritnscreen

Iako je prošlo samo mesec dana od njenog napuštanja "Zadruge", Slađa je stavila tačku na svoj odnos sa Zolom, ušla u novu vezu, a koja je, kako tvrdi, veoma ozbiljna i puna ljubavi.

Lazićeva je otkrila da se radi o opasnom momku, kao i nije odolela dobroti i pažnji kojom je njen novi partner obasipa, zbog čega već planira i da stane na ludi kamen i obeća mu večnu ljubav:

rijaliti, Zadruga, finale, rijaliti Zadruga
foto: Petar Aleksić

- Teško je odoleti lošem muškarcu koji je dobar čovek… Voli me, obožava me i ja sam njegova rejna. Planiram da se udam za njega - potvrdila je Slađa, prenosi "Alo".

Takođe, postoje spekulacije da Slađa ulazi i u novu ezonu rijalitija, u "Zadrugu 7 Elita", a da li planira venčanje pre ili posle rijalitija, nije želela da otkrije široj javnosti.

Podsetimo, Slađa je isticala da joj je jedna od najboljih prijateljica starleta Tijana Ajfon, da se znaju godinama i da joj je upravo ona bila najvećia podrška kada je ulazila u "Zadrugu 6", kada ju je javnost i upozala.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja