TARA SIMOV PREPLAŠILA JAVNOST! Nova objava na Instagramu unela strah u kosti: Dobar otac ne zlostavlja majku svoje dece...
Foto: Printscreen/Instagram

šok

TARA SIMOV PREPLAŠILA JAVNOST! Nova objava na Instagramu unela strah u kosti: Dobar otac ne zlostavlja majku svoje dece...

Stars -

Tara Simov nedavno se ostvarila u ulozi majke, nakon čega je izašla iz porodilišta i sa svojim izabranikom Danilom Raičevićem otpočela zajednički život, ali po svemu sudeći ljubavna idila je kratko potrajala.

Tara Simov
foto: Ata Images

Naime u njihovom domu došlo je do nesuglasica, nakon čega su se otpratili sa društvenih mreža, a potom je Danilo napravio još veći šok potez i objavio stori, za koji su mnogi protumačili da se odnosi upravo na Simovljevu.

Na društvenim mrežama se odmah povela polemika da su njih dvoje raskinuli, a Tarino novo oglašavanje dodatno je podgrejalo ove sumnje.

Tara Simov
foto: Pritnscreen/Instagram

Tara se ubrzo oglasila na Instagramu i gotovo priznala da je u pitanju prekid odnosa.

- Ja od odnosa gde postoji moje dete koga volim kao Boga i nazad i tako beskonačno, rijaliti je*eni praviti neću. Ko je nezreo i ko je nemaran neka radi to. Svako ko mi pošalje poruku na ovu temu biće blokiran - napisala je Simova, a onda je usledila još jedna objava.

Tara Simov
foto: Printscreen/Tiktok

Nakon njen objave usledila je nešto kasnije i Danilova, gde je okačio fotografije nje i sina, te je sve ukazivalo na pomirenje.

Tara Simov
foto: Printscreen

Simova je tek sada uplašila fanove, kada je okačila citat na engleskom jeziku.

- Dobar otac ne zlostavlja majku svoje dece. Čovekovo zlostavljanje majke samo po sebi dokazuje da on ne razmišlja i ne brine adekvatno o tome šta je dobro za dete - glasio je citat.

Da li ovo ima ikakve veze sa njihovim odnosom i da li je ovo indirektno otkrivanje istine, ostaje nam da ispratimo.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track