NAKON SKANDALA SA PLINSKIM BOCAMA I DUŠAN SVILAR OPLEO PO PG AERODROMU! Imao neprijatno iskustvo, tvrdi da kontrolori nisu STRUČNI
Dušan Svilar, Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

bio je iskren

NAKON SKANDALA SA PLINSKIM BOCAMA I DUŠAN SVILAR OPLEO PO PG AERODROMU! Imao neprijatno iskustvo, tvrdi da kontrolori nisu STRUČNI

Stars -

Nakon što je na letu iz Podgorice za Beograd jedna ženska osoba bez problema prošla kontradiverzionu kontrolu u aerodromskoj zgradi i ukrcala se na let sa dve plinske boce srednje veličine, Agencija za civilno vazduhoplovstvo pokrenula je istragu o ovom slučaju.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Standard istragom je već utvrđeno ko je odgovoran za ovako veliki propust koji je mogao imati katastrofalne posledice po avion, posadu i putnike.

Naime, na letu iz Podgorice za Beograd došlo je do skandaloznog propusta tokom kontradiverzionog pregleda.

Nakon svega ovoga, sada se oglasio i Dušan Svliar koji je imao neprijatno iskustvo.

Dušan Svilar
foto: Printscreen/instagram/dusansvilar

"Istina je negde tamo. Ako ste u mogućnosti, preskočite PG aerodrom ove sezone, ili ga zamenite za obližnji u Tivtu. Juče su propustili dve plinske boce, i laganim korakom stigle do aviona. Meni su pre desetak dana napravili problem, na istoj kontroli, zbog LED baterijske lampe (naglasiću, ne standardne alkalne AAA baterije). Sa istom sam legalno i bez stresa proputovao većinu kontinenata, sem Antarktika (tu nisam bio), da bi mi na kraju vratili ispreturanu torbu i lampu, ali tek kad je dosao nadležni, koji je znao pravila.Pretpostavljam da je zbog turističke sezone protok veći i da su kapaciteti pred pucanjem, a ovi koji sada rade na kontroli, nisu završili obuku ili bar ne na vreme, pa uče onako, usput."

Kurir

Bonus video:

11:54

STARS-EP93

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track