SAŠA MATIĆ ODRŽAO NASTUP NA DRINSKOJ REGATI PA PORUČIO: Kada publika peva sa vama, ni nevreme vam ne može ništa
Foto: Damir Dervišagić, screenshot

TRI SATA PREVAO PO KIŠI

SAŠA MATIĆ ODRŽAO NASTUP NA DRINSKOJ REGATI PA PORUČIO: Kada publika peva sa vama, ni nevreme vam ne može ništa

Stars -

Uprkos lošem vremenu , kiši koja je pada sve vreme, muzička legenda Saša Matić, ipak je održao spektakularni nastup na Drinskoj Regati Bajina bašta.

00:33

Saša Matić održao nastup na Drinskoj Regati

Ljubitelji Matićevih numera imali su prilike da uživo čuju hitove "Kad prođe sve","Dva života",“Neke ptice nikad ne polete”, “Kad ljubav zakasni”, “Poklonite mi nju za rođendan”, “Hoću da ostarim s’tobom” “Ruzmarin”, “Nađi novu ljubav”, “More tuge”, a pevač je tri sata bez prestanka pevao i atmosferu doveo do usijanja.

- Mi pevači smo navikli da pevamo u raznim uslovima, po snegu, kiši, hladnoći, vrućini i ovo mi nije predstavljalo problem, da uživam sa publikom. Kada dobijete toliko pozitivne i lepe povratne energije, ni kiša ne može ništa. Publika je sve vreme pevala, a to je moja najveća nagrada. Bilo je zadovoljstvo što sam pevao i hvala još jednom publici koja je došla uprkos lošem vremenu- kazao je Matić.

Pevač je zakazao veliki koncert 14. oktobra u hali Čair u Nišu, za koji se traži karta više, ali ga očekuju i koncerti u Kragujevcu, Budvi, Šapcu, Sarajevu...

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track