SADA SE KUPA U LUKSUZU, A NEKADA JE BILA NA IVICI SIROMAŠTVA! Suzana o AGONIJI koju je preživljavala sve dok se Saša nije pojavio
Foto: Dragan Kadić

on je njen princ na belom konju

SADA SE KUPA U LUKSUZU, A NEKADA JE BILA NA IVICI SIROMAŠTVA! Suzana o AGONIJI koju je preživljavala sve dok se Saša nije pojavio

Stars -

Suzana Jovanović i Saša Popović dugi niz godina su u skladnom braku. Iako imaju milione, oni svoje naslednike, ćerku Aleksandru i Suzaninog sina iz prvog braka Danijela vaspitavaju da budu skromni i odmereni.

Suzana Jovanović
foto: Printscreen Magazin In

Pored toga Saša i Suzana vode računa da održe romantiku u svom odnosu.

- Ritual kog se pridržavamo i u čemu oboje uživamo je da mu donesem tostirane kifle i kafu u krevet. Tako nam počinje svaki dan. Zaslužio je on zbog svega da ima takav tretman - rekla je svojevremeno Suzana koja je imala velike finansijske probleme dok nije upoznala Sašu.

Suzana Jovanović
foto: Nemanja Nikolić

- Ja sam pre Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i decu, te o materijalnim stvarima ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sam život u svoje ruke i rešila da to promenim. Bio je neki splav 'Pirana'. Otpevaću tamo za 50 maraka, ali ću sutra imati da sebi kupim hleb, mleko i nešto najosnovnije. Imaću da napravim neku čorbicu i neki mali, lagani ručak", ispričala je jednom prilikom u emisiji "Pres pretres" Suzana koja je zahvalna što je srela sadašnjeg supruga.

Saša Popović, Sceniranje
foto: Kurir TV

"A onda je Bog umešao prste u moju sudbinu. Mogu da kažem: Hvala ti Bože što si mi u život poslao Sašu Popovića! Ako, od jedan do sto postoji skala ljudskosti, dobrote, emotivnosti, srčanosti – Sale je hiljadu! Nikada neću zaboraviti kada mi je rekao da je dosta života između Ralje i Beograda, da se smesta iz iznajmljenog stana preselim u njegovu kuću i da Danijela moram da dovedem što pre! Školska godina se bližila kraju, Danijel je završavao četvrti razred osnovne škole… Preselili smo se kod Saleta, a sina sam upisala u školu na Novom Beogradu. Od tada kreće naša bajka koja traje pune 23 godine", ispričala je Suzana koja se nikada nije žalila na život.

Suzana Jovanović
foto: Ana Paunković

"Svaki put kada me je video bila sam nasmejana i dobro raspoložena. Nikad nisam kukala na sav glas, ne radim to ni danas. O svom bolu i svojoj tuzi nikad nisam pričala javno. Zatvorim se u četiri zida, isplačem se i teram dalje. O našoj svadbi se priča i danas. Rođenje naše ćerke Aleksandre je zaokružilo našu priču, krunisalo je. Dvoje dečice, nas dvoje… Lepa porodica, kuću smo sredili, stabilizovali se… Kad čovek vidi koliko mu je porodica stabilna i jaka, koliko je mentalno, fizički i psihički stabilan, sve ide kako treba, ništa nas ne može poljuljati. Najveći uspeh svakoga na svetu je kada mu deca izrastu u normalne ljude", zaključila je Suzana.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

08:22

Suzana Jovanović se navikava na ulogu svekrve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track