USKORO VELIKO VESELJE U NIŠU! Kulići morali da prekinu odmor i da se vrate za Niš, Marija se odmah oglasila sa RADOSNIM VESTIMA
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

prelep povod

USKORO VELIKO VESELJE U NIŠU! Kulići morali da prekinu odmor i da se vrate za Niš, Marija se odmah oglasila sa RADOSNIM VESTIMA

Stars -

Bivša zadrugarka Miljana Kulić je bila je na letnjem odmoru sa članovima porodice i sinom Željkom, a sada su morali hitno da se vrate za Niš.

Naime, Miljana je provela nekoliko dana u Petrovcu, a odmor su prekinuli jer Kulići organizuju malom Željku proslavu za 5. rođendan.

Miljana Kulič
foto: Printscreen Instagram

- Bili smo skoro dve nedelje na odmoru u Petrovcu, Miljana, Željko, Nenad, Siniša i ja. Morali smo odmor da prekinemo jer organizujem Željku 5. rođendan. Biće to žurka za decu, ali i za odrasle. Iznajmili smo kuću sa bazenom. Već smo sve pripremili, gosti su pozvani - rekla je Marija.

Miljana Kulič
foto: Printscreen Instagram

Ona je otkrila i razlog zbog čega se njena ćerka Miljana ošišala:

- Skinula je nadogradnju jer joj je ovako mnogo lepše i lakše za održavanje. Sada su velike vrućine, pa kada imaš kratku kosu pre se osuši.

Podsećanja radi, Kulićeva se obrijala naćelavo pred kamerama rijaliti šou-programa "Zadruga" zbog brige za majčino zdravlje, ali se zbog ovog poteza brzo pokajala.

Miljana Kulić, Zola
foto: Ana Paunković, Petar Aleksić

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola je, kako je nedavno otkrio, prolazio kroz pakao jer ga bivša devojka Miljana Kulić i njen izabranik Nenad Macanović Bebica uhode.

- Prvo me je zvao neki nepoznat broj, pomislio sam da je ona, ali ajde, nemam dokaze za to. Onda je napravila lažan profil i sa njega mi pisala, znam kako ona piše tako da je ona, pitala me da li su mi isplatili honorar i tako te nebuloze. Onda me je zvala sa svog broja, pa kad se ni tada nisam javio, našla je od nekog muškarca telefon i zvala. Ne javljam se, ne treba mi to u životu. Slala mi je i video klipove na njima ima i Bebice, ona snima njega, a on mi namiguje. Luda kuća, šta da kažem - rekao je Zola tada o Miljani za "Star"

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track