POJAVILE SE FOTKE ALEKSANDRE I CARA! Sad svi znamo šta rade u Parizu, postoje jasni DOKAZI, odali ih OVI DETALJI!
Aleksandra i Cara, Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković

isplivalo

POJAVILE SE FOTKE ALEKSANDRE I CARA! Sad svi znamo šta rade u Parizu, postoje jasni DOKAZI, odali ih OVI DETALJI!

Stars -

"Grad svetlosti", poznat po ženama sa istančanim ukusom za modu, je, po svemu sudeći

Aleksandra Nikolić i Filip Car nalaze se u Parizu, gradu ljubavi, te svakodnevno kače slike s ove destinacije i pokazuju svoje dnevne aktivnosti.

Naime, pobednica ''Zadruge 6'' ne krije koliko je srećna što je posetila svoje omiljeno mesto, ali se i trudi da svojim imidžom upotpuni celokupni doživljaj.

"Grad svetlosti", poznat po ženama sa istančanim ukusom za modu, je, po svemu sudeći, inspirisao Aleksandru, te je i ona posegla za damskom garderobom.

Nikolićeva je usnimila sebe s crnim šeširom na glavi, a njen osmeh otkrio je koliko je srećna što je sa svojim dragim u gradu koji odiše elegancijom, stilom i emocijama.

"Kakva otmenost", "Vidi ovu što se uparizila", "Ova umislila da je Brižit Bardo", "Ne čini šešir damu", "Dug je put od Bujanovca do Pariza", "Čemu ovakve prozivke, devojka jako lepo izgleda", "Sasvim normalan stajling, fanatici smirite se", "Nikad lepše nije izgledala", "Prava dama", "Umesto da podržite napredak, vi je ismevate, sram vas bilo, radije biste je gledali golu nego ovakvu", nizali su se podeljeni komentari na Tviteru.

Nikolićeva je usnimila sebe s crnim šeširom na glavi, a njen osmeh otkrio je koliko je srećna što je sa svojim dragim u gradu koji odiše elegancijom
Nikolićeva je usnimila sebe s crnim šeširom na glavi, a njen osmeh otkrio je koliko je srećna što je sa svojim dragim u gradu koji odiše elegancijomfoto: Printscreen/instagram/alexmima

Ona je potom usnimila restoran u kom su boravili, kao i večeru koja ih je čekala posle duge i iscrpne šetnje. Po svemu sudeći, njih dvoje uživaju u ovom doživljaju i energiji.

(Kurir / Blic)

Bonus video:

01:10

KURIR ZAVIRIO U TORBICU SARE JO! Svi zanemeli kada su videli sadržaj, a ona samo jedno rekla: IMAM OZBILJAN PROBLEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track