UPOZNALI SU SE PREKO FEJSBUKA I VENČALI POSLE DVA DANA OD NJENOG RAZVODA! Ovo je ljubavna priča Milića i Suzane Vukašinović
Foto: Nebojša Mandić

prelepo

UPOZNALI SU SE PREKO FEJSBUKA I VENČALI POSLE DVA DANA OD NJENOG RAZVODA! Ovo je ljubavna priča Milića i Suzane Vukašinović

Stars -

Milić Vukašinović, popularni roker, operisan je juče, nakon što je danima trpeo bolove. Uz njega je sve vreme njegova supruga Suzana, koja mu je najveća podrška.

Ljubav između Milića i Suzane desila se, verovali ili ne, putem Fejsbuka.

U to vreme je roker obožavao da provodi vreme na toj društvenoj mreži, pa je tako, jednog dana, do njega došla i Suzana.

Milić Vukašinović, Suzana Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

- Sa bivšom nevenčanom ženom Planinkom sam raskinuo jer ona nije mogla da se suoči sa mojom virtualnom vezom sa izvesnom ženom. Kada se završio taj šou na “Fejsbuku”, pojavila se moja stvarna i prava ljubav Su - rekao je svojevremeno Milić.

Suzana je ubrzo napustila svoj dom u Smederevu i preselila se kod Milića, u stanu koji je iznajmio nakon što ga je, tada već bivša devojka, izbacila iz kuće.

Kako je Suzana bila u braku, barem na papiru, kada je započela vezu sa Milićem, oni su morali da sačekaju da stignu papiri da se razvela.

Milić Vukašinović, Suzana Vukašinović
foto: Marina Lopičić

Čim se to desilo, dva dana kasnije, Milić i ona su se venčali.

Suzana, koja je od Milića mlađa 24 godine, nosila je venčanicu, dok je Milić bio u svom prepoznatljivom rok izdanju.

Zanimljivo je i da je Suzana ta koja je spremila zakusku za njihove najbliže, sa kojima su slavili. Suzana je sve sama napravila, kao i svadbenu tortu koju je ukrasila sa dva bela labuda i natpisom „Srećno venčanje“.

Iako su u to vreme oboje imali decu iz prethodnih brakova, želeli su da imaju i zajedničko dete. Nažalost, to im nije pošlo za rukom.

- Prvu trudnoću Suzana je pobacila na najgori način, drugi pobačaj nas je oboje dotukao. Nakon što smo saznali da ćemo postati roditelji, otišli smo kod mog prijatelja doktora i Suzana je obavila medicinski pregled. Slušali smo i bebino srce. Na seledećoj kontroli plod nije nastavio da živi - ispričao je Milić svojevremeno.

Guza, Veliki Brat, Soraja Vučeljić, Milić Vukašinović, Suzana Vukašinović
foto: Marina Lopicic

Suzana je bila velika podrška Miliću kada je preminula njegova ćerka, a kako je tada govorio, da nije imao nju uz sebe, možda bi i on završio tragično.

U jeku pandemije, Milić i njegova supruga Suzana rešili su da otvore svoju prodavnicu kućne hemije.

Kako su pričali, Suzana je bila ta koja je vodila sve, jer se razumela u posao. Kada im je oboma pukao film zbog toga što Suzanu vlasnici drugih prodavnica ne tretiraju kako treba, odlučili su da pokrenu svoj biznis.

Međutim, sudeći po podacima koji se nalaze u Agenciji za privredne registre, oni su, čini se, radnju zatvorili u junu prošle godine, jer je obrisana iz registra APR.

Kurir.rs/ 24sedam

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track