ŠOK OBRT! Bivši Palčicin dečko tvrdi da ga je OBMANULA, nastao veliki SKANDAL, on bez ustručavanja otkrio aposlutno SVE!
Alberto i Palčica, Foto: Printscreen/Happy

haos se nastavlja

ŠOK OBRT! Bivši Palčicin dečko tvrdi da ga je OBMANULA, nastao veliki SKANDAL, on bez ustručavanja otkrio aposlutno SVE!

Stars -

Nakon što su se pojavile fotke na kojima je Anastasija Stanojević Palčica sa bivšim dečkom u prisnom izdanju na moru, on se oglasio za domaći medij i otkrio kakav se zapravo haos desio.

Naime, Alberto otkriva da je Palčica prevarila Marka Petruševića Petrućija sa njim, te da ga je lagala sve vreme dok su bili na odmoru.

Izbio je stvarno haos, ja nisam mogao da verujem šta se dešava i na šta je devojka spremna
Izbio je stvarno haos, ja nisam mogao da verujem šta se dešava i na šta je devojka spremnafoto: Printscreen/zadruga

- Izbio je stvarno haos, ja nisam mogao da verujem šta se dešava i na šta je devojka spremna. Mene je sve vreme folirala, lagala, svih šest dana, koliko smo bili na moru, vodio sam je u Grčku. Ja sam je odveo, jer mi je ona rekla da su raskinuli, ali ipak nisu, ja nisam ni znao da su oni i dalje imali zajedničku fotografiju na Instagram profilu. Kada sam saznao da je ona i dalje sa Petrućijem, da ga je prevarila sa mnom, tu je izbio haos i svađa, ja sam se odmah pokupio i vratili smo se za Srbiju, nisam više hteo da budem tu sa njom - rekao je Alberto.

Kurir / Republika

Bonus video:

08:18

20230726-STARS-EP100

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track