CRNOGORCIMA SE NE PIŠE DOBRO! Karleuša privatnim avionom sletela na Jadran, pa pokazala vrelo telo: Tange sevaju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

zapalila društvene mreže

CRNOGORCIMA SE NE PIŠE DOBRO! Karleuša privatnim avionom sletela na Jadran, pa pokazala vrelo telo: Tange sevaju! (VIDEO)

Stars -

Jelena Karleuša zapalila je društvene mreže fotkama i video-zapisima sa crnogorskog primorja, gde je neposredno pred svoj nastup sletela privatnim avionom.

Jelena Karleuša nedelja unazad tema je broj jedan na društvenim mrežama zbog nadolezećeg albuma "Alfa" koji planira da objavi nakon 11 godina diskografske pauze.

Pevačica se sada neposredno pred, kako je istakla, "smak sveta" otela put crnogorskog primorja, gde je sletela privatnim avionom kako bi održala koncert.

Jelena se na sceni pojavila u tanga gaćicama i izazovnom topu, visokim potpeticama, a ono što je svima zapalo za oko jeste pevačicina linija koja je identična onoj u njenim dvadesetim godinama.

Prisetimo se, kako se pisalo prethodnih dana, JK je u Luci Beograd u strogoj tajnosti snimila najskuplji spot u istoriji domaćeg šoubiznisa, za koji je iskeširala ćak 250.000 evra.

Kurir.rs/24 sedam

Bonus video:

00:37

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja