BILA JE SA BOGATAŠIMA, VOLELA I ARKANOVOG SINA! Udala se za 6 godina mlađeg SLIKARA, a sad u 43. izgleda bolje nego IKAD
Foto: Printscreen Youtube

BILA JE SA BOGATAŠIMA, VOLELA I ARKANOVOG SINA! Udala se za 6 godina mlađeg SLIKARA, a sad u 43. izgleda bolje nego IKAD

Stars -

Karolina Gočeva osvojila je publiku onog trenutka kada se pojavila na sceni. Mediji su je pratili u stopu, pa se tako i o njenim vezama mnogo toga znalo.

Pre šest godina polemika o tome sa kim je sada je prestala jer je sudbonosno "da" izgovorila 2017. godine šest godina mlađem slikaru Mihailu Korubini. Kako je u jednom intervjuu kratko ispričala, upoznali su se tokom snimanja naslovnice njenog albuma „Izvor“.

Karolina Gočeva
foto: Printscreen Youtube

O njihovoj svadbi se pisalo jer je bila na neobičnom mestu u vojnom hangaru na aerodromu Petrovec kod Skoplja koji je bio specijalno preuređen za tu priliku.

Mihail Korubin potiče iz umetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka.

Mihail je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana u Sofiji, Torontu, Njujorku.

A pre nego što se udala pisalo se o njenim vezama, a neke od njih nikada nisu dokazane. Kako su navodili mediji 2011. godine Karolina se zabavljala sa bogatim Grko, Nikom koji živi u bitolju i ima fabriku tekstila, a u tu vezu je uplovila malo posle veze sa mladim skopskim biznismenom, navodili su tada mediji.

Prethodno, kako se pisalo u to vreme, bila je i četiri godine u vezi sa Aladinom Dinom Balićem, a pisalo se i da je u vezi sa skopskim kafedžijom Grozdanom.

Kurir.rs/ Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track