ANASTASIJA NA VENČANJU UZIMA GUDELJEVO PREZIME: Detalje o svadbi drže u strogoj tajnosti
Foto: Instagram

Odlučila

ANASTASIJA NA VENČANJU UZIMA GUDELJEVO PREZIME: Detalje o svadbi drže u strogoj tajnosti

Stars -

Fudbaler objavio na Instagramu inicijale svoje buduće supruge, koji će glasiti AG, a ona mu je na to odgovorila da će to biti njihovo novo poglavlje u životu

Ljubav između Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja cveta i po svoj prilici uskoro će biti krunisana brakom!

Detalje o tome kad i gde će biti održano venčanje oni drže u tajnosti i samo najbližima su rekli kad planiraju svadbu, ali ono što je sigurno jeste da će pevačica uzeti prezime svog budućeg supruga. Dakle, Anastasija se nakon udaje neće više prezivati Ražnatović nego Gudelj.

Dogovorili se

Ovo je otkrio fudbaler kada je pevačica objavila nekoliko fotografija s veridbe, a on je u komentarima napisao „AG“, aludirajući na to da će Anastasija uzeti njegovo prezime. Ona mu je odgovorila komentarom „novo poglavlje“, što znači da su o ovoj ideji saglasni.

Iako se sve što se tiče venčanja ovog popularnog para drži u tajnosti, naš izvor kaže da njih dvoje već uveliko rade na priprema za svadbu.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Instagram

Podsetimo, Nemanja je zaprosio Anastasiju na Ibici na veoma romantičan način još pre mesec dana, a snimak su tek pre nekoliko dana objavili na društvenim mrežama.

Tada je pevačica objavila klipove njihovih intimnih trenutaka, međutim, niko nije znao da se ceremonija prosidbe dogodila iste večeri. Tek kad je fudbaler objavio video-snimak veridbe u petak uveče, uz emotivnu pesmu koju je posvetio budućoj supruzi, svima je postalo jasno o čemu se radi. Na snimku su zabeleženi detalji intimne večere koju je Nemanja priredio Anastasiji. Latice ruža, plesači s vatrom i baloni učinili su da atmosfera bude romantična i posebna.

Gudelj je uz snimak objavio špansku ljubavnu pesmu, kojom je upotpunio romantični zapis koji će ih podsećati na ovo posebno veče. Reč je o pesmi „Ti amo“, koju izvodi Umberto Toci, a stihovi koje je Nemanja Gudelj posvetio lepšoj polovini glase:

Romantična prosidba

- Volim te, Peni, volim te, u vazduhu, volim te, ja jesam, volim te, u suštini čovek kome nije hladno u srcu i krevetu, volim te.

Na snimku je takođe zabeležen i trenutak kada je Anastasija Ražnatović izgovorila „da“, a u tom momentu krenuo je i vatromet, koji je upotpunio čarobnu atmosferu.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Instagram

Prvi im je javno čestitao njihov vozač Rašid, kojeg smatraju za velikog prijatelja i koji im je poželeo sve najlepše.

- Čestitam vam na veridbi sa željom da imate mnogo sreće i ljubavi u budućnosti - napisao je Rašid, koji je od samog početka uz popularni par.

SVE BILO ISPLANIRANO

Otkazali venčanje u Sevilji

Kako su početkom godine pisali mediji, Anastasija i Nemanja planirali su venčanje u julu, ali samo u opštini, i to u Sevilji, jer je Ražnatovićeva tada bila trudna. Trebalo je da to bude intimna ceremonija, a da dogodine, nakon venčanja u crkvi, bude organizovano veliko svadbeno veselje, kojem bi prisustvovalo nekoliko stotina zvanica.

Međutim, Anastasija je, nažalost, izgubila bebu, pa su prvobitni planovi o venčanju u Sevilji propali.

Kurir.rs/ Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja