"SVAKO TREBA DA RADI ŠTA OSEĆA, DOK NE POVREĐUJE DRUGU OSOBU!" Marina Visković o istopolnim brakovima: Ja sam liberalna
Foto: Petar Aleksić

KURIR TV

"SVAKO TREBA DA RADI ŠTA OSEĆA, DOK NE POVREĐUJE DRUGU OSOBU!" Marina Visković o istopolnim brakovima: Ja sam liberalna

Stars -

Kao i svake godine, veliki broj pevača boravi i radi u Crnoj gori tokom letnje sezone, a naš poznati voditelj Ivan Gajić im je uvek za petama, čak i na primorju.

Na jednoj plaži sreo je Marinu Visković, a s obzirom na to da je pevačica nedavno izjavila kako su često novinarske pitanja standardna, ovoga puta ju je iznenadio, pa ju je pitao šta misli o istopolnim brakovima.

03:00

SVAKO TREBA DA RADI ŠTA OSEĆA, DOK NE POVREĐUJE DRUGU OSOBU! Marina Visković o istopolnim brakovima: Ja sam libelarna

- Znam da je po nekim zemljama i dozvoljeno i da se ti brakovi sklapaju. Ja sam nekako jako spiritualna i otvorena po svim pitanjima. Zaista po tom pitanju uopšte nisam, da kažem, nekako ograničena i ne gledam usko te stvari. Smatram da svak u životu treba da radi onako kako oseća, dok ne povređuje drugu osobu. I niko nema prava apsolutno da određuje nečiji život. Ja sam baš onako liberalna. Smatram da svako može da radi u svojem životu što hoće - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track