PAPARACO FOTKE MAJE MARINKOVIĆ I TAKIJA! Ponosni tata uživa dok se obožavaoci otimaju za njegovu ćerku, a ona sija od sreće
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

stiglo pojačanje

PAPARACO FOTKE MAJE MARINKOVIĆ I TAKIJA! Ponosni tata uživa dok se obožavaoci otimaju za njegovu ćerku, a ona sija od sreće

Stars -

Maja Marinković žari i pali na Crnogorskom primorju. Starleta je otputovala na odmor kako bi napunila baterije za novu rijaliti sezonu, a društvo joj je prvo pravila drugarica iz rijalitija Slađa Lazić.

Međutim, njima se pre nekoliko dana pridružio i Majin otac Radomir Taki Marinković.

Maja Marinković
foto: Petar Aleksić

Ekipa Kurira srela je tatu i ćerku dok su uživali na plaži. Pili su koktele u jednom baru, a kasnije su se spustili do mora i rashladili se. Maja je kao i obično bila ful skockana.

1 / 6 Foto: Petar Aleksić

Starleta se na plaži pojavila sa šeširom, u kupaćem leopard dezena, providnom ogrtaču i skupocenim papučama. Mamila je uzdahe prisutnih, a momci su bili oduševljeni što vide Marinkovićevu, pa su joj prilazili i tražili da se slikaju s njom. Taki je sve posmatrao i bio ponosan na svoju ćerku. Ono što je našem foto-reporteru zapalo za oko je markirana odeća koju je nosio Marinković.

On je na sebi imao marke poznatih brendova čije stvari nisu jeftine. Da je popularnost Marinkovića ogromna, govori i činjenica da niko nije ostao ravnodušan na njihovo prisustvo - svi su ih dočekali i ispratili lepim rečima i sa osmehom.

Stars Dodatak
foto: starsdodatak

Kurir.rs

Bonus video:

03:00

SVAKO TREBA DA RADI ŠTA OSEĆA, DOK NE POVREĐUJE DRUGU OSOBU! Marina Visković o istopolnim brakovima: Ja sam libelarna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track