DANAS JE NAJPOZNATIJA LEZBIJKA U SRBIJI, A OVAKO JE IZGLEDAO KAO MALA! Prava pravcata devojčica, dole sva u CRVENOM, baš PRESLATKA
Matora, Foto: Printscreen

zanimljivo

DANAS JE NAJPOZNATIJA LEZBIJKA U SRBIJI, A OVAKO JE IZGLEDAO KAO MALA! Prava pravcata devojčica, dole sva u CRVENOM, baš PRESLATKA

Stars -

Jovana Tomić Matora, bivša zadrugarka ove godine je promenila svoj život iz korena. Naime, u Zadruzi 6 se ljubav rodila, iako se Matora trudila da svoje emocije ne pokazuje prema Aniti.

Čim su izašle iz Zadruge, osećanja su se pojačala i njih dve su odlučile da uplove u bračne vode što se i desilo u Crnoj Gori.

Matora ponovo sa viškom kilograma
Matora ponovo sa viškom kilogramafoto: Zorana Jevtić

Nakon bajkovitog venčanja, Matora i Anita svakodnevno dele svoju ljubav sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a Jovana je čak i otkrila da ima nameru da postane majka u narednoj godini.

Matora ne krije koliko želi da se ostvari u toj ulozi, a danas je oduševila svoje pratioce na Instagramu objavivši sliku sebe iz detinjstva na ringišpilu. Ono što je Matoru odalo je njena prepoznatiljiva frizura i osmeh koji je i dan danas isti.

Matora kao mala
Matora kao malafoto: Printscreen/instagram/matora23

Kurir

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track