SVI BRUJE O TOME KAKO SE ANA BEKUTA OBUKLA! Ovakvu je nikada nismo videli, izašla pred publiku u OVOME, jedan detalj ODUŠEVIO
Ana Bekuta, Foto: Privatna Arhiva

prelepa!

SVI BRUJE O TOME KAKO SE ANA BEKUTA OBUKLA! Ovakvu je nikada nismo videli, izašla pred publiku u OVOME, jedan detalj ODUŠEVIO

Stars -

"Gročanske svečanosti" su manifestacija koja na izuzetan način predstavlja kulturne, turističke, sportske i poljoprivredne potencijale opštine Grocka. Ovogodišnje, 55. po redu "Gročanske svečanosti" držane su u organizaciji GO Grocka.

Bogat kulturno-umetnički program, sportska takmičenja, zabavni program - u svemu ovome uživali su posetioci Gročanske čaršije do 2. avgusta. Prema rečima predsednika opštine Dragana Pantelića, program je bio prilagođen svim uzrastima.

Prelepa Ana Bekuta
Prelepa Ana Bekutafoto: Pink

- Ako neka manifestacija živi toliko dugo kao Gročanske svečanosti to znači da ima kvalitet, sadržaj i veliku energiju sa kojom Grocka ove svečanosti obeležava decenijama i uvek ima da ponudi neki dodatni sadržaj. I ove godine smo prezadovoljni programom i odzivom posetilaca - rekao je Pantelić.

Pevačica Ana Bekuta pojavila se na ovogodišnjim Gročanskim svečanostima i sve ostavila bez daha svojim besprekornim stajlingom, a detalj sa jaknicom oduševio je sve.

Ovogodišnji estradni program obuhvatao je nekoliko koncerata. U ponedeljak, 31. jula, nastupili su Marko Gačić i Mira Marković uz pratnju Narodnog orkestra Grand produkcije pod upravom Mikice Gačića, u utorak, 1. avgusta, Crni Cerak, a završne večeri, 2. avgusta nastupila je Ana Bekuta uz pratnju orkestra Ace Sofronijevića.

Prelepa Ana Bekuta
Prelepa Ana Bekutafoto: Pink

Kurir / Pink

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track