ANA NIKOLIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica doživela peh kad je izlazila iz stana, pa zakasnila na važan događaj! Ovo su detalji
Foto: Damir Dervišagić

FOTO

ANA NIKOLIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica doživela peh kad je izlazila iz stana, pa zakasnila na važan događaj! Ovo su detalji

Stars -

Ana Nikolić se na rođendanu svoje ćerke Tare, koju je dobila sa Stefanom Đurićem Rastom, pojavila sa tri sata zakašnjenja, i to u skandaloznom izdanju, u prljavoj haljini.

I dok su na Anino kašnjenje svi navikli, mnogi su bili šokirani kad su videli da je na sebi imala uflekanu zelenu haljinu i tragove prašine, pa su se svi zapitali zašto je to sebi dozvolila i šta joj se desilo.

Rasta, Ana Nikolić
foto: Privatna Arhiva

Kako Kurir saznaje, Nikolićeva je doživela nezgodu pri polasku na rođendan tako što je pala na stepenicama i isprljala se. Međutim, s obzirom na to da je i sama bila svesna da mnogo kasni, ona nije imala vremena da se vrati u stan i da se presvuče, pa je uprkos bolovima krenula na žurku svoje mezimice. Iako se danima pripremala za zabavu, kupovala poklone za Taru i o tome javno pričala, Ana je mislila da će ovaj događaj ipak proći bez novinarskih ekipa i da mediji neće saznati mesto održavanja zabave.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

Kad je videla da su se predstavnici sedme sile ipak pojavili ispred vile na Dedinju, dugo se premišljala da li uopšte i da krene, pošto je znala da će svi želeti da je vide i pitaju za izjave, koje za sada ne želi da daje. U poslednjem trenutku je ipak odlučila da dođe jer je shvatila da će Tara, koja je izuzetno vezana za nju, biti tužna ako ne bude bila s njom i ocem Stefanom Đurićem Rastom. Odlučila je da krene i tada joj se i dogodio peh, što je prouzrokovalo dodatno kašnjenje pop zvezde.

02:08

ANA NIKOLIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica doživela peh kad je izlazila iz stana, pa zakasnila na važan događaj!

Inače, osim ove nezgode, sve ostalo je proteklo u najboljem redu. Ana i Rasta su se potrudili da svojoj mezimici prirede noć za pamćenje, a njih dvoje su se ponašali kao najbolji prijatelji.

Kurir.rs

Bonus video:

00:07

Rasta i Ana Nikolić na rođendanu ćetkice Tare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track