EKSKLUZIVNO! ZAVIRITE U RAJ OD 1,5 MILIONA € U CG KOJI MERKAJU TEO I JELISAVETA: Za kupovinu LUKS stana postavili samo 1 uslov
Foto: Nenad Kostić, Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia, Dragan Kadić

foto

EKSKLUZIVNO! ZAVIRITE U RAJ OD 1,5 MILIONA € U CG KOJI MERKAJU TEO I JELISAVETA: Za kupovinu LUKS stana postavili samo 1 uslov

Stars -

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić uživaju za sve pare u jednom od najluksuznijih rizortova u Crnoj Gori, a sad planiraju i da kupe jedan apartman u okviru ovog kompleksa. To će ih koštati ni manje ni više nego čak milion i po evra, saznaje Kurir.

Košarkaš i glumica u Crnoj Gori se nalaze već nekoliko dana. Prema rečima jednog od zaposlenih u luksuznom rizortu u kojem su odseli, oni su toliko oduševljeni tim kompleksom da su na korak od odluke da baš tu kupe nekretninu.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen/Instagram

- Jelisaveta i Teodosić su oduševljeni rizortom. Sve im se sviđa, od usluge do lokacije. Ovde su već nekoliko dana. Ne odvajaju se jedno od drugog. Vrlo su fini i normalni ljudi, imaju vrhunski tretman ovde, što su i platili, da se razumemo. Odseli su u apartmanu čija je cena oko 2.000 evra za noć. On je malo zavučen i imaju potpunu privatnost. Ujutru su po kafićima, malo šetaju, a onda ih vozač odvozi do samog ulaza na bazen i plažu. Dan-dva pošto su došli ovde, raspitivali su se o kupovini jednog apartmana u okviru kompleksa - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Interesovala ih je kvadratura, cena, pogled. Posebno im je bilo bitno da imaju izlaz na more direktno iz smeštaja, što nudi nekoliko jedinica u ovom kompleksu. Takvi spadaju među najskuplje. Taj koji im se posebno svideo ima 170 kvadrata i košta oko milion i po evra. Rekli su da će da razmisle i da će ponovo doći. Koliko znam, još razmišljaju, ali videlo se da su baš odlučni da ovde kupe nekretninu.

Jelisaveta Orašanin
foto: Nenad Kostić, Aleksandar Panić

Nedugo potom naš paparaco uslikao je glumicu i košarkaša Crvene zvezde na plaži ovog kompleksa, gde su ležali na ležaljkama za koje su morali da izdvoje čak 100 evra.

Miloš Teodosić, Jelisaveta Orašanin, Jelisaveta Teodosić, Crna Gora
foto: Nenad Kostić

Teo je najpre nešto objašnjavao svojoj ženi, dok je ona prvo sedela pored njega i pomno ga slušala, pa je kasnije legla i opustila se za sve pare. Pogledi drugih muškaraca na plaži bili su uprti u njenu oblu i zategnutu guzu, koja je posebno došla do izražaja i svima bola oči.

Miloš Teodosić, Jelisaveta Orašanin, Jelisaveta Teodosić, Crna Gora
foto: Nenad Kostić

Jelisaveta, koja je u top-formi i izgleda nikad bolje, ovog puta se odlučila za narandžasti dvodelni tanga kupaći kostim, kojim je raspalila maštu muških kupača s debljim džepom. U redu ispred njih na ležaljkama bili su i biznismen Bogoljub Karić, kao i lidera SNP Nenad Popović, inače bivši ministar u više mandata, ali s njima nisu imali komunikaciju.

1 / 3 Foto: Nenad Kostić

Poznata kao neko ko ne žali novac za skupe aksesoare, glumica je na plažu krenula s tašnom od pruća "loeve" od čak 800 evra. Ipak, ovog puta nije bila raspoložena za kupanje pa je samo ležala, a onda je posle nekih sat vremena s mužem napustila plažu, kada su se slučajno sreli i srdačno porazgovarali s Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom, koji takođe borave u ovom kompleksu.

Kurir.rs/ A. Panić

Bonus video:

02:47

NE JURIM LEPE DEVOJKE, ONE JURE MENE! Era Ojdanić otkrio: Devojka mi je mnogo ljubomorna, iako joj govorim da je NAJBOLJA RIBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track