CECA ISPRIČALA SVE O PRVOJ ZARADI, PA OTKRILA ČIME BI SE BAVILA DA NIJE PEVAČICA: To me je oduvek privlačilo i zanimalo
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ZANIMLJIVO

CECA ISPRIČALA SVE O PRVOJ ZARADI, PA OTKRILA ČIME BI SE BAVILA DA NIJE PEVAČICA: To me je oduvek privlačilo i zanimalo

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović pričala je o prvomajskim praznicima, prvom zarađenom honoraru, porodici i teškim životnim momentima.

Kako je počela da peva u ranoj mladosti, otkrila je na koji način je trošila svoju zaradu.

Imala sam malo godina kada sam počela da zarađujem, i te svoje prve zarađene pare sam davala roditeljima. Ne bih znala šta su tačno radili sa tim novcem, ali verujem da su kupovali sve što je bilo potrebno za sestru i mene. To se nije promenilo ni godinama kasnije, budući da sam oduvek volela da novcem koji zaradim obradujem one koje volim i kupim im nešto što će ih učiniti srećnima - navela je Ražnatovićeva, i istakla da su njeni roditelji bili vrlo strogi.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: M.M./ATAImages

Potičem iz stabilne, tradicionalne, zdrave porodice. Majka mi je bila prosvetni radnik, otac ekonomista. Kod moje majke su postojala jasna pravila, budući da se bavila prosvetom, pa sestra i ja ni u jednom trenutku života nismo bile pošteđene niti su nam se činili ustupci. Morale smo da učimo, znale su se naše obaveze i toga smo se striktno pridržavale. Kako radim od desete godine, nikada mi nije manjkalo volje za radom niti mi je to bilo nešto strano - rekla je Ceca, koja se potom dotakla porodice, uz koju je uspela da prebrodi mnoštvo nemilih situacija s kojima se susretala.

- Kao što znate, mene je život bacao od nemila do nedraga. Bilo je sjajnih i velikih trenutaka u mom životu, ali i onih izuzetno teških. U svemu tome postojale su stvari koje su mi davale vetar u leđa. Na prvom mestu, imala sam najveći oslonac upravo u porodici, a potom i u najbližim prijateljima i fanovima. Da toga nije bilo, verujem da ne bih uspela da dostignem mnoge stvari - ispričala je folkerka, koja smatra da je od izuzetne važnosti da žene budu samostalne.

Veoma je važno da svaka žena bude nezavisna i svoja ličnost. Verujem da je to u današnje vreme veoma teško, ali svaka žena treba da veruje u sebe i da zna da će malim koracima uspeti da napravi velike stvari za sebe samo ako počne da ih pravi. Postoji puno stručnjaka koji će imati veliki broj saveta na temu uspeha i istrajnosti. Sa moje strane gledišta, uporan rad i trud uvek donesu rezultat. Važno je da budete istrajni i onda kada nije sve u najboljem redu, kada nije lako. Najvažnije je i obavezno da verujete u sebe - zaključila je ona.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Shutterstock, Petar Aleksić

Iako se bavi muzikom otkad zna za sebe, Ceca otkriva da ju je oduvek zanimala psihologija.

Muzika je moja prva ljubav, ali da se nisam bavila muzikom, sigurno bih se bavila psihologijom. Psihologija me je oduvek privlačila i zanimala. - navela je pevačica.

Kurir / Alo / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:41

Ceca kod Harisa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track