SAMO DVA MESECA NAKON POROĐAJA DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Jelisaveta Orašanin se "prepolovila" BEZ DIJETE, a evo kako je uspela
Foto: Instagram

DISCIPLINA

SAMO DVA MESECA NAKON POROĐAJA DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Jelisaveta Orašanin se "prepolovila" BEZ DIJETE, a evo kako je uspela

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin privlači veliku pažnju svojim atraktivnim izgledom, a svi su primetili da je posle drugog porođaja za samo dva meseca uspela da vrati liniju do savršenstva.

Glumica, koja nikada nije bila ljubitelj dijeta, u svoju rutinu uvela je dve ključne stari koje su uticale da se brzo vrati u formu, a to su reformer pilates trening i poseban način ishrane po preporuci nutricioniste.

Jelisaveta se odlučila za reformer pilates kao svoj izbor fizičke aktivnosti. Ovaj trening oblikuje telo, poboljšava koncentraciju, topi kalorije i uspostavlja unutrašnji balans - što je od velike važnosti za glumicu koja ima malo vremena za spavanje.

Reformer pilates je vrsta treninga koja ravnomerno opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, što omogućava brže topljenje kalorija i postizanje savršenijeg tela.

Glumica, kao što je rekla, uz trening nije praktikovala dijete, ali se zato uz pomoć nutricioniste pridržavala određenog režima ishrane.

- Zahvaljujući nutricionistkinji brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to, unosim i složene ugljene hidrate i proteine - ispričala je Jelisaveta.

I naravno, tu je i jedno tajno oružje, koji takođe topi kilograme. I to jedno, veoma slatko "oružje".

- Naravno, i deca su moja teretana. Moji privatni treneri. Bukvalno, jer ne sedam. Svakako i to utiče na kilažu - pomalo iz šale, pomalo ozbiljno - rekla je glumica.

Ako i vi želite da postignete savršenu liniju kao Jelisaveta, možete početi da praktikujete njenu fitnes rutinu i sigurno ćete videti pozitivne rezultate.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

00:30

Jelisaveta Teodosić igra basket

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track