UMESTO NASTUPA U KLUBOVIMA, POČELA DA RADI U HOTELU! Hrvatska pevačica stanuje kod drugarice u stanu: "Nema ni svoju kancelariju"
Foto: Printscreen Instagram

šok

UMESTO NASTUPA U KLUBOVIMA, POČELA DA RADI U HOTELU! Hrvatska pevačica stanuje kod drugarice u stanu: "Nema ni svoju kancelariju"

Stars -

Hrvatska pevačica Vlatka Pokos (53) umesto na nastupa u klubovima tokom leta, poput njenih kolega, ona je počela da radi u jednom hotelu u Splitu.

Oni su pevačicu angažovali jer ima sve potrebne kvalitete potrebne za posao savetovanja gostiju i realizaciju njihovih želja tokom boravka u Splitu.

Vlatka Pokos
foto: Printscreen Instagram

- Elokventna je i 'naoružana' aktivnim znanjem nekoliko svetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok nivo motivacije, a ni prijatna spoljašnjost svakako nije na odmet. Pokosino radno mesto jeste aula hotela gde ima svoj prostor koji ipak nije kancelarija, nego ležernija varijanta, 'mala uvala' u kojoj osluškuje zahteve gostiju. Najčešće je reč o organizaciji događaja, nekih intimnijih proslava i sličnih dešavanja tokom boravka"- ispričali su iz hotela za "Slobodnu Dalmaciju".

Kako navodi ovaj list, Vlatka, tokom sezone ne živi u hotelu u kom radi, već stanuje kod drugarice u Splitu.

Pevačica Vlatka Pokos harala je scenom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka.

Karijeru je započela kao članica grupe "Srebrna krila" kada je zamenila Lidiju Asanović. Zatim je Vlatka Pokos uplovila u solo karijeru, a svi je pamte po pesmama "Metak" i "Ne tražim ništa".

Kurir.rs/Slobodna dalmacija

Bonus video:

00:27

NAPOLEON BI OVO SMAZAO NA KECA! Majka i snajka sjajno spremili OMILJENO JELO francuskog vojskovođe! PREKOSUTRA SUPERFINALE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track