U JEKU KARIJERE NESTALA, ZBOG LUKASA SE PROPILA, A VOLELA I LUKU BOJOVIĆA! Danijela Vranić otkrila da li će se vratiti na estradu
Foto: Printscreen/Instagram

prve reči pevačice nakon duže medijeske ćutnje

U JEKU KARIJERE NESTALA, ZBOG LUKASA SE PROPILA, A VOLELA I LUKU BOJOVIĆA! Danijela Vranić otkrila da li će se vratiti na estradu

Stars -

Danijela Vranić, jedna od najmisterioznijih pevačica na našim prostorima, odustna je sa scene već dugi niz godina, a sada se oglasila za medije, te najavila povratak na scenu novom pesmom.

Pevačica je žarila i palila domaćom estradom dvehiljaditih godina.

Snimila je mnoge velike hitove, a nezvanično je proglašena i "kraljicom splavova". U jeku popularnosti povukla se sa scene i ostavila je prostora za brojne spekulacije.

Danijela Vranić
foto: Damir Dervišagić

Poslednjih se godina naširoko pričalo da se odselila u Koceljevu, njeno rodno mesto, što se ispostavilo kao netačno. Njena porodica prodala je rodnu kuću, i oteli su se put Valjeva, gde danas žive.

Ona se sada, nakon nekoliko godina medijske ilegale oglasila za Informer, te otkrila da planira povratak na scenu, kao i da je nedavno snimila novu pesmu:

- Planiram povratak na estradu, ali nisam ni za kakve pompezne intervjue. Ne prija mi više to. Radim na pesmi, snimila sam je i sada dorađujemo završnne detalje. Nisam sigurna kada će izaći, ali planiram uskoro, kada budem snimila spot. Ne mogu da vam kažem ništa više - rekla je kratko za medije Danijela.

Danijela Vranić
foto: Printscreen

Podsetimo, Danijela Vranić i Luka Bojović bili su u tajnoj vezi devedesetih godina, o čemu je Kurir prvi pisao. Mnogi su mislili da njena najveća ljubav bio Aleksandar Vuksanović, zbog koga se i propila,kako smo svojevremeno pisali.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track