RODNA KUĆA ANE NIKOLIĆ SE RASPADA! Krov upropašćen, zidovi uništeni, sve je ORONULO (FOTO)
Ana Nikolić, Foto: Ata Images

da li je moguće?

RODNA KUĆA ANE NIKOLIĆ SE RASPADA! Krov upropašćen, zidovi uništeni, sve je ORONULO (FOTO)

Stars -

Dom Ane Nikolić nalazi se u luksuznom delu naše prestonice i oaza je mira pevačice u kojoj sa svojom ćerkicom Tarom ona uživa. Da je savršeno i sa puno ljubavi uređen imali smo prilike u više navrata da se uverimo putem njenog "Instagrama", međutim, mnogi nisu imali prilike da vide kako izgleda njena rodna kuća nadomak Paraćina.

Pevačica je naime, odrasla u selu Donja Mutnica, a zahvaljujući fotki koje kruže društvenim mrežama saznali smo kako porodična kuća pop zvezde izgleda.

Pevačica je naime, odrasla u selu Donja Mutnica
Pevačica je naime, odrasla u selu Donja Mutnicafoto: Damir Dervišagić

Iza zelene kapije i kršnog zidića nalazi se dom Ane Nikolić, tačnije kuća gde su živeli njeni baka i deka u kojoj je provela dobar deo detinjstva.

Nekada pod konac sređeno dvorište sada je zapušteno, a zatvoreni prozori i spuštene roletne otkrivaju da ovde više nikog nema.

Nekada se iz dvorišta čula dečija graja i smeh, a sada je okučnica zarasla u korov jer prosto nema ko da je održava.

- Kuća je zarasla. Niko ne vodi računa. Žao mi je što je to tako. Njen brat Marko slabo dolazi, oni su pre ovu kuću održavali, ali sada već par meseci niko ne vodi o njoj računa - ispričala je jedna rođaka pa dodala:

Propala rodna kuća
Propala rodna kućafoto: Nikola Anđić

- Nikog nije ovlastila da joj sređuje dvorište. Žao mi je što joj niko od porodice ne pomogne. Dok je brat bio tu, držao je sve pod kontrolom. Ana je fino dete. Šta se desilo... Žao mi je, volim je kao svoje dete i svi je pamte kao finu devojčicu. Često dolazi ovde na očev grob - rekla je rođaka dok je komšinica prokomentarisala Anin nedavni odlazak u rodno mesto.

- Ja je nisam videla. Ali su mi rekli da je dolazila. Ona češće dolazi i posećuje očev grob, nego njen brat Marko - ispričala je komšinica koja živi preko puta pevačicine rodne kuće koju po navodima medija pevačica planira da renovira i adaptira kako bi se, kada ovde dođe, osećala što lagodnije.

Kurir / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track