KAKVA MAČKA! MARIJA ŠERIFOVIĆ SE UTEGLA U HELANKE! Pevačicu ovakvu nikad nismo videli, svi komentarišu njenu FIT LINIJU (FOTO)
Foto: Printscreen

ode u balerine

KAKVA MAČKA! MARIJA ŠERIFOVIĆ SE UTEGLA U HELANKE! Pevačicu ovakvu nikad nismo videli, svi komentarišu njenu FIT LINIJU (FOTO)

Stars -

Marija Šerifović odavno je postala poznata po vanserijskom pevanju, ali i prepoznatljiva po neobičnom životnom, pa i modnom stilu.

Marija je zapalila mreže kada je odlučila da se utegne u uske crne helanke i pozira u liftu, dok je gore imala crnu majicu, a svi su primetili i da je pevačica smršala, pa su usledili komentari.

Marija Šerifović
foto: Printscreen

"Mogla si češće ovako, super ti stoji", "Opa, baš se stesala", "Najudobnije su helanke, a Mariji stvarno odlično stoje", "Bravo Marija, lepo izgledaš u helankama" - bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na račun pevačicinog nesvakidašnjeg stajlinga.

Podsetimo, Mariju Šerifović retko imamo priliku da vidimo u kupaćem kostimu, a nedavno je na mrežama objavila fotografiju iz tinejdžerskih dana kada je na letovanje išla sa svojom mamom poznatom pevačicom Vericom Šerifović. Marija je na pomenutoj fotografiji pozirala u majčinom krilu, u dvodelnom kupaćem kostimu i u opisu je napisala: "Majka", a slika je privukla veliku pažnju.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:11

Marija Šerifović na finalu Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja