NOVAK LJUBI JELENU PRED SVIMA! Evo uz koju pesmu je Đoković odlepio za ženom, sve puca od emocija, a onda se i SKINUO
Foto: Kurir

provod

NOVAK LJUBI JELENU PRED SVIMA! Evo uz koju pesmu je Đoković odlepio za ženom, sve puca od emocija, a onda se i SKINUO

Stars -

Novak Ðoković već neko vreme se nalazi u Crnoj Gori, a u subotu uveče se provodio sa suprugom Jelenom, koju je izveo na koncert na Kanli kuli u Herceg Novom.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Kurir

Leto na Jadranu

Sportista je bio u duksu, dok je Jelena nosila teksas jaknu, a napravili su pravu pometnju kad su se pojavili među ljudima, pa su sve oči bile uprte u njih. Bili su na koncertu Vlade Georgieva. S obzirom na to da su njih dvoje bili atrakcija na tom događaju, mnogi posetioci snimali su svaki pokret Ðokovića, pa smo tako mogli da vidimo Noleta kad su ga tokom pesme „Hoću život svoj“ preplavile emocije i pred svima je ljubio suprugu.

Provala oblaka i kiša im nimalo nisu smetali, pa su se odlično provodili, a Nole je u jednom momentu skinuo košulju i vrteo je oko sebe. Sedeli su u VIP delu, koji je deo scenografije na bini, i odlično se zabavljali.

00:49

Novak sa Jelenom na koncertu Vlade Georgieva u Herceg Novom

Novak i njegova porodica odlučili su da veći deo leta provedu na Jadranu. Prvo su bili na Crnogorskom primorju, a onda su nekoliko dana boravili u Dubrovniku, gde su ih takođe slikali brojni paparaci. Potom su se krajem jula vratili u Crnu Goru, ali ne na obalu, već na planine. Nekoliko dana su proveli na Žabljaku i Durmitoru.

Naša ekipa koja boravi na primorju posetila je prošle nedelje Jasenovo Polje u blizini Nikšića, odakle porodica Ðoković vodi poreklo. Saznali smo da je drugi teniser sveta iskoristio vreme kako bi u ovom mestu posetio Crkvu Svetog arhangela Mihaila, čiji je veliki dobrotvor. Najpre smo sreli ljubaznu baku koja prodaje sokove pored magistrale i ona nam je ispričala da je upravo Novak bio njena mušterija, kao i da joj je ostavio bakšiš od 10 evra!

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Kurir

Svuda stižu

- Bio mi je Nole pre nekoliko dana. Mnogo sam se obradovala kad sam ga videla. Došao je sam, bez Jelene, svojim automobilom. Bio je tu oko 20 minuta. Rekao mi je da je krenuo na Durmitor iz Jasenovog Polja. Kupio je dve flaše mog prirodnog soka od jabuke i limuna. Čuš, ne samo da je platio sokove deset evra već me je i častio sa još deset. Imam neku staru „nokiju“, taj telefon ne slikava, pa nemam slike s njim. Bitno je da sam mu pružila ruku. Isti je kao na televiziji - uz osmeh nam je rekla šarmantna starica.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:36

LUKSUZNI GLISER ĐOKOVIĆ NAZVAO PO ĆERKI: Na njemu Novak i porodica imaju SVE ŠTO POŽELE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track