"SAMA SAM ODGAJILA DECU, BEZ ALIMENTACIJE" Maja Nikolić progovorila o odnosu sa sinovima, a evo šta je rekla o BIVŠIM MUŽEVIMA!
Foto: Dejan Milićević

ISKRENO

"SAMA SAM ODGAJILA DECU, BEZ ALIMENTACIJE" Maja Nikolić progovorila o odnosu sa sinovima, a evo šta je rekla o BIVŠIM MUŽEVIMA!

Stars -

Maja Nikolić godinama je na javnoj sceni i niže uspehe kada je muzička karijera u pitanju, a sada je pred kamerama otkrila i svoje kulinarske sposobnosti.

Maja Nikolić
foto: Printscreen

Tokom spremanja ručka progovorila je o svojim sinovima i njihovom odnosu, ali i bivšim muževima.

- Da nisam pevačica možda bih bila kuvarica. Mnogo volim da spremam i to mi je jako zanimljivo, a i svojim sinovima volim da spremim omiljene specijalitete. Novak i Lazar su mi oboje mezimci bez obzira što stariji ima 25 godina, voim ih na svoj način. Sa jednim prolazim pozorište, koncerte a sa drugim bioskop i sve ono što voli. Umemo da delimo tajne, oboje su zaljubljive prirode. Mnogo mi pomažu i uvek su tu uz mene. Nikada nisam razmišljala kako bi to izgledalo da imam ćerku, ali sa njima mi nije nikada bilo teško.

Maja Nikolić
foto: Printscreen

- Moj privatan život je uvek bio privatan. Nikada nisam sama, uglavnom sam u dugim vezama i sada sam u odnsu već osam godina. Meni papir ništa ne znači, tako da kao da sam u braku jer živimo toliko zajedno. Moj partner ne želi da bude deo javnosti kao i moji sinovi i ja to poštujem. Sada su mi deca velika i sve ružno sam zaboravila, bitno mi je da njihove očevi budu njima dobri, a kakvi su bili prema meni nije važno... Sama sam bez alimentacije odgajala decu i nisam bila puna gorčine, samo sam radila mnogo. Svakoj samohranoj majci u Srbiji treba dati orden jer je to jako teško... - zaključila je Nikolićeva.

Maja Nikolić
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

01:46

ON SE RAĐA U LUCIFEROVOJ POSTELJICI! Maja Nikolić oštro o nastupu Luk Bleka: To je čist satanizam! JEDAN DETALJ JE SIMBOL ĐAVOLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track